Diskuze

Tropické okrasné rostliny

Alocasia calidora

Jejca 24.04.12

Prosím o radu, jak zachránit tuto rostlinu. Máte ji někdo? Předtím rostla a najednou zbyl jeden list a ten teď uvadá. Díky.

Reagovat
Re: Jejca | chvátalová 21.10.15

Pěstujte ji v zimě při maximální teplotě 22st. Roste. Já ji mám v obýváku a velice ji svědčí když u ní suším prádlo na sušáku. Mám ji u okna. Nepřelívat. I mě sm tam zežloutnou listy ale seříznu je a s toho posledního vždy vyroste další.

Reagovat
poprepeater 22.11.22

On the weekend, stop by Melrose Trading Post to pick up a fantastic memento to remind you of your trip. From vintage clothing to dordle handmade furniture, from jewelry to textiles, you can find it all at the massive craft market. If you get hungry while perusing the wares, there are plenty of food stands and trucks at the market every Sunday.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.