Diskuze

Volné diskuse

Brigáda na konec léta

Anonymni 13.08.24

Dobrý den, mám na konci léta volno a sháním nějakou brigádu tak + – na dva měsíce. Nevíte o něčem v okolí Pardubic? Nevadí mi dohoda o provedení práce, naopak pokud to bude všechno na ruku, budu naprosto spokojený. A nevadí mi hlavně i tvrdší a špinavější práce. Jen nechci sedět doma zadarmo. :)

Reagovat
Anonymni 14.08.24

V létě se hodně připravují různé marketingové akce, tak zkuste třeba něco, kde byste polepoval a měnil reklamní poutače. Většinou to nabírají různé marketingové agentury a kanceláře, případně tiskárny, které tyto reklamní poutače spravují. Je to hodně zajímavá práce, kde se hodně podíváte. :) A v okolí Pardubic jich je fakt dost.

Reagovat
Anonymni 15.08.24

Já vám asi nedoporučím nic konkrétního, ale vzpomněl jsem si na brigádu ve Francii, kam jsem se dostal přes kamaráda. Byl jsem v přístavu a pomáhal s údržbou městských lodí. Super zážitky. Člověk za den namontoval třeba držák pro námořní techniku a to bylo všechno, takže žádná velká dřina. Ale super lidi kolem. :)

Reagovat
Anonymni 20.08.24

Já takhle na konci léta chodila dělat recepční do finské sauny, respektive veřejné sauny u nás ve městě. Občas je fajn kouknout se kolem sebe, ty příležitosti můžou být na dosah ruky. A kromě těch peněz jsem z toho měla i volné přístupy do sauny ve svém volnu. A to bylo taky fajn. :)

Reagovat
Anonymni 22.08.24

Já dělal přes léto výkopy základů a různé další zemní práce. Jako je to fajn, ale je to samozřejmě brigáda pro chlapa. A nesmí vám teda vadit nějakým způsobem tvrdší práce, která je nějakým způsobem i docela náročná a dělá se jak v teple, tak v zimě, tak v dešti. :)

Reagovat
Anonymni 16.09.24

No jako nevím, toho je spousta, co se dá dělat. Já jsem jako malý pomáhal stavět betonová modulární kamna. Ale jako dá se toho udělat fakticky spoustu. Mrkněte na firmy kolem vás, vyberte si to, co by vás bavilo a můžete vzít za kliku a prostě se zeptat. :)

Reagovat
Anonymni 20.09.24

The digital era has ushered in www.aka.ms/phonelink , as an increasing need for seamless integration between various devices, particularly smartphones and personal computers. Microsoft’s of­fering, accessible via provides a solution tailored to this very requirement. The www.aka.ms/phonelink initiative primarily aims to enable smooth synchronization between Android or iPhone devices and Windows PCs, revolutionizing the way users interact with their gadgets.

Reagovat
Anonymni 13.11.24

Pokud hledáte brigádu na konec léta, doporučuji se podívat na hitprace. Já jsem tam našla skvělé možnosti, jak si přivydělat a užít si ještě trochu volna. Nabídka je široká a každý si tam něco najde, ať už hledáte práci na pár hodin týdně nebo na plný úvazek. Určitě se to vyplatí prozkoumat!

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.