Diskuze

Ostatní okrasné dřeviny

Budleja

buliznik 23.04.10

Máte prosím někdo zkušenost s pěstováním tohoto keře?Já už jsem měla 3 a ani jeden nepřežil zimu. :-( :-(

Reagovat
mamina44 26.04.10

má ráda dobře propustnou zeminu s dostatkem vápníku.Slunné stanoviště.Snáší i sušší prostředí.Na zimu přikrýt kořenový krček listím nebo chvojím.na jaře seříznout proschlé větve na cca 30cm.I když v zimě dost často promrzá po seříznutí opět vyraší.

Reagovat
buliznik 26.04.10

Takhle nějak jsem postupovala,ale ani po seříznutí neobrazil.Zkusím to ještě jednou letos a když se nepodaří tak to vzdám.Díky. :-D

Reagovat
60 10.06.11

prosím,jak to vypadá?máte někde obrázek?

Reagovat
muškatek 11.06.11

Budleja nebo Komule Davidova,nebo Letní šeřík,je jeden název pro tento keř.Je v několika barvách fialová,bílá,žlutá, já mám bílý,nepřikrývám ho vždy na jaře vyraší,ale fialový mě vymrznul.Ještě nekvete jak bude tak vyfotím.

Reagovat
buliznik 11.06.11

já už jsem to vzdala,ale má drobná kvítka do tvaru hroznů.At se vám daří pěstování lépe než mně. :palec: :palec:

Reagovat
yaw 16.07.11

Budleja – jak vypadá :oops: ? Buddleia davidii – strýček Google/obrázky :lol: ;

nebo: http://www.garten.cz/…le-davidova/ :-P

Reagovat
papilio 27.02.13

Pěstuji je 4 roky mam jich kolem 40ks.Na podzim je raději nekratit hlavně přikryt krčky, až na jaře je sestřihnout. Jsou pastvou pro motyli. Dokonce se mi semeni na podzim male rostlinky dam do skleníku a na jaře sadím.

Reagovat
Re: papilio | papilio 15.03.15

Zdravím fandy tohoto keře, posílám pár fotek ze zahrady z lonska. :D :mrgreen: ska.

Reagovat
Re: papilio | poncirus 07.03.16

Mám je mnoho let právě kvůli motýlům, čmelákům a dlouhozobce svízelové. Také se mi semení. Loni jsem si objednala žlutou, zaslali lila barvu, ošklivá. Semení se samo, žádné problémy s nimi nemám. Na bílou barvu moc hmyzu nelétá. Je to ráj pro sršně, likvidují motýly. Není nad posezení u komule..

Reagovat
Re: poncirus | papilio 08.03.16

Zdravím fandu do komuli. Pošli fotky motýlu na tomto keři. Přejí hodně uspěchu v pěstovaní. :potlesk:

Reagovat
Re: papilio | poncirus 08.03.16

Dobrý den, tak to si na fotku počkáte,
ráda zašlu. Obracím se na Vás jako odborníka přes kytky. Mám vrbu, prodali mi ji jako!'Japonská vrba,! a ta má naprosto černé kočičky. Když kočičky začnou kvést, tak změní barvu jako mají naše kočičky-. Nevíte název? Špatně zakořeňuje, ale řízky ponořené do vody přežijí zimu v jezírku bez problémů. Dík

Reagovat
Re: papilio | 1věruš 14.09.16

Dobrý den, chci se zeptat, zda mám odstraňovat odkvetlé květy na keři. Nevypadají zrovna moc hezky. Děkuji a přeji příjemný den :mavam:

Reagovat
Re: papilio | poncirus 24.04.16

Dobrý den, posílám slíbenou komuli. Fotky nemám a tak jsem Vám poslala své filmové dílko.
youtube komule

Reagovat
Re: poncirus | pucek 25.04.16

Dílko se povedlo, pěkný :potlesk:

Reagovat
poncirus 17.09.16

Pokud chcete, aby Vám dále kvetla tak ano, odstřihávat. Rostlina se zbytečně vysiluje. Další květenství je sice menší, ale pořád je to potrava pro motýly.

Reagovat
Anonymni 15.06.22

Very impressive, To start my feedback i would like to congratulate your team for giving us this source of knowledge and we are freely to connect with you too. Please have a sweet day by reading this, 바카라사이트 게임

Reagovat
Anonymni 14.06.23

Díky vhodně zvoleným variantám tak zvládnete ze své zahrady vykouzlit útulné místo slope unblocked, které dokazuje, že zahrada nemusí být prostě jen zelená….

Reagovat
Anonymni 11.10.23

Před odesláním jsou uloženy při stálé nízké teplotě, čímž je doba bezpečné výsadby prodloužena do konce května geometry dash.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.