Diskuze

Volné diskuse

Bydlení ve dřevostavbě

Anonymni 24.10.23

Zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s bydlením ve dřevostavbě? Již jsme s z toho s manželem zoufalí. Pořád si píšeme plusy a mínusy, obvoláváme firmy a čteme recenze a pořád se nemůžeme rozhodnou, zda je to vhodné řešení. Budeme moc rádi za jakékoliv názory a také za doporučení na spolehlivou firmu. Děkujeme.

Reagovat
Anonymni 18.11.24

Bydlení ve dřevostavbě má určitě své kouzlo! Znám několik lidí, kteří si pochvalují její příjemnou atmosféru, ekologičnost a rychlost výstavby. Na druhou stranu je důležité si dobře prověřit firmu, protože kvalita provedení je klíčová. Také doporučuji promluvit s někým, kdo už v dřevostavbě bydlí, abyste získali reálnou představu o každodenním životě v ní. Určitě ale podívejte i na https://zentra.cz/ protože je tam spoustu rad, jak chytře nakládat s penězi a plánovat svůj domov.

Reagovat
Anonymni 20.11.24

Ahoj, já si myslím, že to bydlení může být prima. Ale dal bych si pozor na to, zda nenarostou někde náklady jinde. Co třeba hromosvod cena? Nebude to pak vyšší? Neříkám, že je . To bych si vůbec nedovolil. Ale jen mě to tak napadlo. A nemusí to být jen ten hromosvod. :)

Reagovat
Anonymni 22.11.24

Taky si myslím, že to může být fajn. Ale jde o to, kolik takové reality stojí? Neříkám, že to nutně musí být moc. Ale už jsem narazil na debatu, že se pak ta nemovitost prodraží v nějakých dalších nákladech a údržbě. A nechci říct, zda je něco lepší nebo horší. Zděný dům i dřevostavba mají oba svoje výhody. Vlastně je to jenom taková další otázka do diskuze.

Reagovat
Anonymni 03.03.25

My dáváme https://www.mechaz.cz/sklepy/ mříže do sklepa snad na všechny jednotky které máme tak nějak ve správě od té doby co jsme se do toho investování do nemovitostí dali. Opravdu buďte rádi že něco takového vlastně máte. Já sama se do těch investic už pouštím raději i s tou bezpečností.

Reagovat
Anonymni 06.03.25

Dobrý den, dojmy a zkušenosti mám veskrze pozitivní. Na druhou stranu ale nelze říct, že by to bylo v něčem nějak extrémně lepší. Je to prostě jiné, to bezpochyby ano. Nakonec budete stejně shánět stejné doplňky do bytu a další věci, protože pokud jste nezvolili nějaký odvážnější rustikální design, tak to ani nepoznáte, že bydlíte ve dřevostavbě.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.