Přeskočit na obsah

Bylinky napadné škůdcem

Diskuze z rubriky Škůdci, založená 16. října 2014. 1 příspěvek, poslední z 16. října 2014. Archiv — nové příspěvky se nepřidávají.

Melissa816. října 2014

Zdravím, v první řadě bych ráda podotkla, že jsem "pěstitelka-začátečník". Na jaře jsem si zasadila do truhlíků meduňku a mátu. Bohužel, v létě mi bylinky, hlavně tedy mátu, napadl škůdce, zřejmě molice, ale nejsem si jistá, jestli jsem jej poznala dobře. Bála jsem se rostlinku čímkoliv postříkat, protože jsem si z ní dělala čaj. Minulý týden jsem se už ale stavila v květinářství s tím, jestli by mi neporadili, jak roslině pomoct a při tom neotrávit samu sebe. Poradili mi bio postřik Natura Rock Effect. Mátu jsem 2x postříkala i zespodu na listech. Výsledekem je, že snad brouci jsou zahubeni, nicméně myslím, že ne všichni a samotná máta mi zhnědla. Poradil by mi někdo, zdali je možné, že zhnědnutí způsobil hubící přípravek? Popřípadě jak jinak se zbavit těch škůdců? Díky moc!

Bylinky napadné škůdcemBylinky napadné škůdcemBylinky napadné škůdcemBylinky napadné škůdcemBylinky napadné škůdcemBylinky napadné škůdcemBylinky napadné škůdcemBylinky napadné škůdcemBylinky napadné škůdcem
Reklama
Reklama