Přeskočit na obsah

Čerpadla na vodu

Diskuze z rubriky Ostatní zahradní nářadí, založená 20. července 2011. 7 příspěvků, poslední z 27. února 2017. Archiv — nové příspěvky se nepřidávají.

jikra15. listopadu 2011

Dobrý den, můžu jen potvrdit, že zmíněný e-shop prodává výborná "čerpadla": Loni jsem si tam koupil čerpadlo na zalévání ze sudu a taky spokojenost.

Reklama
Viktorin24. ledna 2012

Tak to já zas nedám dopustit na značku Güde. Mám od nich tenhle kousek: Podotýkám, že bydlím v záplavové oblasti, takže při každé trochu vyšší vodě, mám hned zaplavený sklep 🤦

Tajo1. března 2013

Kvaltní čerpadlo

Henryk21. srpna 2015

Na čistou vodu Malyš. Ten je bezkonkurenční a da se sehnat za poměrně dobrý peníz (už pod 1000 Kč) a je dobře opravitelný i v domácích podminkach. Na obalech se pišou různé hodnoty, ale ne vždy jsou pravdivé. Mám studnu hlubokou kolem 20 metrů a mohu říci, že všechny mnou zakoupené ruské Malyše vodu do teto výšky čerpaly. Existujou i výrobci "kopii Malyšů" z Čech, Polska nebo Číny. Z horním saním i s dolním saním. Vyrábějí jiná pouzdra, na průměr nebo profil čtyřhranu ale vnitřek je stejný jako u Malyšů. Charakterizují se povrchovým nátěrem (oproti těm levným ruským nebo ukrajinským) v barvě modré, červené, hnědé i zelené. Cena je samozřejmě vyšší, někdy i o dost.

Gabriela58416. listopadu 2016

Rozhodně se dobře rozmyslete, než jej koupíte a nechejte si poradit od profesionála. My se takto málem nachytali a koupili bysme čerpadlo, které by do našeho domku vůbec nestačilo. Naštěstí jsme se poradili s odborníky na eshopu kde jsme jej i zakoupili a zatím funguje na jedničku. :)

klanovahana1222222. prosince 2016

Dobrý den, také jsme sháněli nové čerpadlo a nevěděli od jaké firmy ho pořídit. Pak jsme se ale rozhodli pro firmu Všem mohu jen doporučit.

klahan27. února 2017

Dobrý den, já tedy na čerpadla doporučuji jedině firmu Mám s nimi ty nejlepší zkušenosti, co se týče služeb, cen i produktů.

Reklama