Diskuze

Volné diskuse

Chalupa kolem Hradce

Anonymni 16.08.24

Dobrý den, nemáte někdo k mání, nebo nevíte o chalupě, v okolí Hradce Králové? Na lokalitě a sousedech mi nezáleží. Jen kdyby tam byl Patrik Kincl, můj cvičící vzor, tak to bych si připlatil. :D Ale samozřejmě to není podmínka. No, kdybyste někdo věděl, napište mi do vlákna a já se vám ozvu. Přeji fajn den

Reagovat
Anonymni 28.08.24

Nevím, jestli tam bude Patrik, to bych fakt kecal. Možná tu obec ani nezná. Ale kolem Svatoňova u Pohřebačky byla jedna fajn chalupa na prodej. Taková ta klasická roubenka. Staré obrazy, dřevěný plot a celkově prostě takový ten klídek. Ale jestli sháníte něco s bazénem, moderním topením a televizí, tak to vám moc neporadím.

Reagovat
Re: Anonymni | Anonymni 29.08.24

Tak to je přesně něco, co bych bral taky. Nemám rád ty moderní chalupy, respektive takové ty rodinné domy převlečené za chalupy. Nevadí mi ale moderní prvky jako třeba vinylové podlahy. To zas jako je věc, která je třeba na chatu ideální v tom, že dlouhodobě ušetříte poměrně dost peněz. :) Ale je to jinak samozřejmě každého věc.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.