Chybí vám v katalogu rostlin a škůdců nějaká rostlina nebo škůdce? Pište prosím do tohoto tématu a postupně je přidáme.
Díky,
Admin
Tak se tu radostně rozhlížím a marně hledám bylinky (máta, meduňka, atp.). Hledám špatně nebo ještě nejsou? Jinak se mi tu v zeleném království moc líbí. Už se těším, až to tu ožije. Dík. :potlesk:
[citace] juma píše: Tak se tu radostně rozhlížím a marně hledám bylinky (máta, meduňka, atp.). Hledám špatně nebo ještě nejsou? Jinak se mi tu v zeleném království moc líbí. Už se těším, až to tu ožije. Dík. :potlesk: [/citace]
Sekce bylinky a koření se momentálně dopisují, myslím, že do týdne budou na webu .
Radek
[citace] chuanitka píše: A letničky a dvouletky? [/citace]
Také se píšou :), ty budou později – cca 14 dní.
Radek
Stálo by za to přidat fotku následků výskytu svilušek na vinné révě. A u vinné révy tedy ještě fotky listů napadených oidiem a peronospórou. To je u vína asi tak nejčastější.
A ještě mě napadl jeden škůdce, tedy jeho housenky – bekyně hrušňová (snad jsem to nepopletl). Jeho housenky žijou pohromadě v půlmetrovém vřetenu z „pavučin“. To se na stromě prostě nedá přehlédnout. Pokud by byla fotka, předem díky…
V sekci okrasné dřeviny postrádám liliovník tulipánokvětý a v ovoci morušovník a jeřáb oskeruše :wink: .
Ještě k okrasným dřevinám – konkrétně k magnólii. Proběhnu Brno s foťákem a pokud nějakou pěknou magnólii objevím, pošlu fotky.
[citace] chuanitka píše: A letničky a dvouletky? [/citace]
Ty budou také co nejdříve přidány.
[citace] PájaD píše: V sekci okrasné dřeviny postrádám liliovník tulipánokvětý a v ovoci morušovník a jeřáb oskeruše :wink: . [/citace]
Díky za jasné požadavky :), necháme napsat a za pár týdnů se objeví na webu.
[citace] Jura007 píše: Ještě k okrasným dřevinám – konkrétně k magnólii. Proběhnu Brno s foťákem a pokud nějakou pěknou magnólii objevím, pošlu fotky. [/citace]
Super díky :), fotku může k rostlině kdokoliv přidat na detailu rostliny – odkaz Přidat fotku.
Momentálně připravujeme s autory další velké sady fotek, které brzo do katalogu přidáme, aby byl výrazně živější.