Přeskočit na obsah

Čím zalepit bazén?

Diskuze z rubriky Voda v zahradě a zavlažovací systémy, založená 10. června 2012. 12 příspěvků, poslední z 27. září 2016. Archiv — nové příspěvky se nepřidávají.

MarkyM10. června 2012

Máme píchnutý nafukovací prstenec u bazénu a nevíme čím zalepit.Vim že je spoustu sad na lepení,ale máte někdo nějakou zkušenost s konkrétním lepidlem?U bazénu sice byli nějaký fólie,ale bez lepidla 🤔

Reklama
jirkapospa11. června 2012

Dobrý den, dříve se prodávalo lepidlo FATRACEL, které bylo vhodné na nafukovací kruhy a podobně, které se jen naneslo na dírku a ono se to samo chemickou reakcí zacelilo.Záleží tedy na druhu PVC, ze kterého máte bazén. Nevím zda ještě jsou k dostání (lepidla)ale určitě budu sledovat diskusi, sám bych se rád poučil. Krásný den a hodně slunce do bazénu. JIRKA

jirkapospa11. června 2012

Použijte priloženou samolepící fólii (rychlá nouzová oprava) nebo lepidlo na mekcené PVC (Vinil-ceys, Fatracel, Purocel ...) nouzove na Polyuretan (Elastick , ...) Postupujte po malých vrstvickách (kapkách), které rychle zaschnou a pevne se spojí s povrchem. To jsem teď našel na Inetu, Fatracel se viz. jiný článek nejaký rok nevyrábí, ale zkuste jako já do vyhledávače Seznamu loupnout Fatracel a nejdete radu.Jirka

MarkyM11. června 2012

Tak jsme koupili nějaké lepidlo, které je přímo na lepení nafukovacích míčů, bezénů, kruhů atd. Už je to zalepené a uvidíme jak to bude držet až to nafouknem. Pokud to držet nebude tak pak zkusím objednat ty lepicí fólie. Děkuji a přeji hezký den.

jirkapospa13. června 2012

Dejte vědět jak se daří, a nezapomeňte na jméno lepidla, nějaké se těžce kupuje...díky. 👋

Služka21. února 2013

Dobrý deň, mám taký problém že nám pes potral na bazéne ten prstenec a je to trošku väčšia diera a nevieme čo s tým máme robiť prosím poradte vopred Ďakujem.

Služka21. února 2013

Dobrý deň, mám taký problém že nám pes potral na bazéne ten prstenec a je to trošku väčšia diera a nevieme čo s tým máme robiť prosím poradte vopred Ďakujem.

MarkyM24. února 2013

My měli několik děr od koček a nakonec jsme koupili obyčejné lepidlo na míče, kruhy atd. a krásně to drží 👍

pinon422. června 2014

Obrý den...mám prozbu..jak lze najít prasklinku na nafukovacím kruhu u baénu...zřejmě je dirka z vnější strany a nelze jí najít...zkoušel jsem jarovou vodu...tekuté mídlo...dokonce sem i foukal do kruhu kouř z cigerety v naději že bude dírkou unikat...potopit ho nelze...pruměr bazénu je 3,66...máte nákou radu?? děkuji mnohokrát...

Rudolf Novotný9. června 2016

Dobrý den mám velikou prosbičku, nemůže mi někdo poradit jak najít malou dirku v napuštěném bazénu. Máme nadzemní bazén, ten celoroční s plechovou konstrukcí a někde nám teče, ale zřejmě je tam jen malá dírka, nemůžeme jí vůbec najít, neporadí nám prosím někdo, děkuji moc a přeji krásný den.Ruda.

Věra Dedková9. července 2016

Dá se zalepit dírka na dně bazénu aniž by se vypouštěla voda? a čím

Eva Farna27. září 2016

Dobrý den, dočetla jsem se, že nejlepší je lepit bazén lepidlem na bázi polyuretanového kaučuku, že je nejkvalitnější. S jakým konkrétním lepidlem máte nejlepší zkušenost? [male]Edit admin - odkaz[/male]

Reklama