Přeskočit na obsah

Co je to za květinu?

Diskuze z rubriky Pokojové rostliny, založená 4. listopadu 2010. 11 příspěvků, poslední z 13. srpna 2015. Archiv — nové příspěvky se nepřidávají.

jahulka4. listopadu 2010

Ahoj, vypadá to na pryšec. Myslela bych pryšec běložilný - Euphorbia leuconeura, ale ta žilnatina na listech je málo výrazná. Vytéká při poranění z rostliny bílé mléko? Jestli je to opravdu on, tak potřebuje hodně světla, mírnou zálivku, teplo a půdu s mírně zásaditou reakcí. 🤔

Reklama
Magdalenka735. listopadu 2010

Jj,je to pryšec..mám stejný a už jsem jich namnožila několik i pro příbuzné.Ale obdivuji tu spoustu listů,to se mi moc nedaří..jak nahoře dorůstají nové,ty dole žloutnou a odpadávají,takže mám spíš bohatý jen vršek.Teď mě však napadá,že to bude možná nedostatkem světla 😉

buliznik5. listopadu 2010

Je nádherný,já ho mám spíše jako strom-opadávají mi neustále spodní listy. 👍

mn5. listopadu 2010

Díky moc, bude to on. Je u okna, tak se mu daří, ale spodní listy taky opadávají. A množí se jak blázen, nestíhám rozdávat, ostatně také jsem ho dostal od kamarádky která měla spoustu malých (pryšců 🙂 ).

Magdalenka737. listopadu 2010

Tak už jsem ho přesunula na parapet a jsem zvědavá,jestli přestanou opadávat. 😉 buliz..taky mám spíš strom 😄

Jirina10. listopadu 2010

Taky tuto rostlinu mám a taky mi listy opadávají, nahoře jsou spíš tak dva tři lístky a zbytek vypadá jak kaktus. Mám ji přímo na okně. Čím to může být? A jak se množí? Mně zatím nikde nic nevyrašilo 😄 Díky za odpovědi Jiřina

Magdalenka7311. listopadu 2010

Z těch bílých "květů" nebo jak to nazvat 🙄 vypadávají semínka a z těch mi vyrostly nové rostlinky.Pak už jsem je jen přesadila do samostatných květináčků a dnes už jsou z nich velké kytky, šly docela rychle.

jendaaaa5. ledna 2011

madagaskarska palma jeto

Kostroun28. srpna 2014

Prosím o radu co je to za tropický strom. Bylo mě řečeno, že Kasia, ale Gugel s tím nesouhlasí. Dále připojuji foto poupěte snad Podražec ale nevím jaký. Děkuji Kostroun

Co je to za květinu?Co je to za květinu?Co je to za květinu?
Rikinek10. srpna 2015

Prosim o radu co je tohle za balkonovou květinu, říkám tomu rozmarýnek. Děkuji

míra ze slatin13. srpna 2015

Nevíte náhodou co je to za rostlinu? Děkuji

Co je to za květinu?Co je to za květinu?
Reklama