Diskuze

Ostatní zahradní nářadí

Čtyřkolka na zahradu

Anonymni 24.01.23

Dobrý den, dokázali byste doporučit nějaký samohyb na zahradu, se kterým bych něco převezl a celkově se s tím pohyboval přes zahradu? Máme poměrně velkou a už mě nebaví chodit. Ale hlavně by to bylo něco s valníkem. Hodně mě lákají pracovní čtyřkolky, ale asi nedokážu říct, podle čeho vybírat. Tak bych rád poprosil o radu. Děkuji.

Reagovat
Anonymni 11.09.23

Jako taky bych něco podobného potřeboval, tak se tady tak trochu zaháčkuji. Zrovna o víkendu mi vypadla jedna hliníková výplň plotu na zahradě a tak jsem si říkal, že bych si to nářadí raději naložil na nějaké přibližovadlo, abych nemusel chodit přes celou zahradu. Přeci jenom už mám nějaký věk a nikdy jsem nebyl žádný turista. :)

Reagovat
Anonymni 27.10.23

Osobně bych asi nekupoval nic nového, když mi přijde, že vy sám nevíte, zda to potřebujete. Zkusil bych nějaký zahradní bazar a koupil nějakou ojetinu. Ono se vám to podle mě i vyplatí více. :) No, ale jako samozřejmě to ve finále vždycky záleží na vás. Já vám to platit nebudu. :)

Reagovat
Anonymni 17.11.23

Já si myslím, že se vám taková čtyřkolka bude určitě hodit. Je to docela šikovný dělník. Alespoň u nás. Třeba teď při zateplování fasád jsme s ní naváželi materiál a lepidla z garáže až ke stavbě a vlastně jsme to pořádně nemuseli vzít do ruky. V tom teda já osobně vidím její největší výhodu a silnou stránku.

Reagovat
Anonymni 19.07.24

Za mě by to vlastně mohl být super nápad, když děláte nějaké větší zahradní práce, třeba jako výkopy základů k pergole a tak různě. Případně jako i další terénní práce. Nemyslím si, že by člověk nemohl udělat pár kroků. Ale když si k té čtyřkolce pořídíte i přívěs, tak se to fakt vyplatí. :)

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.