Ahoj, mám takovou otázku. Nemá někdo z vás náhodou zkušenost s instalací dálkového otevírání na stará vrata? Právě bydlím ve starším domku a už mě začíná štvát, že musím vrata do garáže otevírat ručně. Proto právě přemýšlím, že bych k nim zkusil koupit nějaký pohon na dálkové ovládání. Díval jsem se, že se to dá sehnat například tady https://www.pohonnavrata.cz/ Nemá s tím někdo zkušenost?
Osobní zkušenost nemám, ale myslím si, že i starší vrata by takto šlo upravit. Já se něco podobného chystám udělat právě u naší brány. Prvně to chce ale nějak vyřešit plot. Pořád se nemůžeme se ženou shodnout jaký plot zvolit. Mně se například velice líbí dřevěné ploty, ale žena zase říká, že kolem našeho domu by byl lepší nějaký hliníkový, tak nevím.
Ahoj, mám takovou otázku. Mám vjezd do garáže a neustále řeším to, že před ním někdo stojí. Několikrát už jsem kvůli tomu volal i policii, protože jsem se neměl jak dostat domů. Pořád se to ale opakuje. Jak se něco takového řeší? Já jsem se díval, že třeba tady se dají koupit takové ty sklopné zábrany. Říkal jsem si, že něco takového by snad mohlo pomoct. Co myslíte? Díky. :)
Dálkové ovládání je vždycky super. U nás ve firmě to má jedna montovaná hala, kde je nutné ji pravidelně zavírat a skladníci si to teda nemůžou vynachválit. Prostě jedou na VZV a na dálku si otevřou vrata, která se za nimi zavřou. Super věc! :) Jen ta realizace je trochu dražší.
Jako za mě je to naprosto v pohodě věc. Jsem docela rád za to, že dneska jsou tyhle věci. Líbí se mi třeba moderní nabíjecí stanice pro firmy a celkově elektromobilita a jsem velký fanoušek moderních technologií. :) No, takže asi tak. Jestli to chcete, tak do toho jděte. V zimě to oceníte. :)
www.aka.ms/linkphoneqr is a software designed to easily sync your mobile device, Surface Duo to your PC and access its features. Using www.aka.ms/linkphoneqr you can sync your smartphone to your windows computer and the possibilities become virtually limitless. Seamlessly transfer content between them, use mobile apps on PCs without hassle – there’s simply no limit! Moreover you can:
www.aka.ms/linkphoneqr is a software designed to easily sync your mobile device, Surface Duo to your PC and access its features. Using www.aka.ms/linkphoneqr you can sync your smartphone to your windows computer and the possibilities become virtually limitless. Seamlessly transfer content between them, use mobile apps on PCs without hassle – there’s simply no limit!
aka.ms/linkpc is an integral component of Phone Link setup process for linking your mobile device with your PC, aka.ms/linkpc provides seamless experiences between smartphones and personal computers. If you’re unfamiliar with what this feature entails or how you should utilize it, look no further. Our comprehensive guide aims to demystify this short URL address to simplify digital life for you. The Phone Link Application connects your mobile phone and PC, enabling you to effortlessly sync notifications, messages, photos, and applications across both platforms. No longer do you have to email files back and forth or deal with cumbersome cables to share data across platforms!
Já mám taky dálkové otevírání vrat, ale moc s tím spokojený nejsem. pořád na tom musím něco opravovat, tak přemýšlím, že až se to příště rozbije, že to snad vyhodím. Zlatě, když jsem si otevíral vrata sám. Naposledy jsem musel měnit mikrospínače . Nebylo to na dlouho, ale je to zase další práce a musel jsem to vyřešit hned.
www.aka.ms/addpc Discover the powerful synergy of your smartphone and PC with www.aka.ms/addpc . This feature seamlessly integrates the two devices, enhancing your digital experience. By linking your PC with your phone, you can enjoy improved synchronization, effortlessly sharing files, notifications, and more between both devices. If you require guidance on how to begin or use Phone Link via www.aka.ms/addpc, this guide will take you through each step.