Diskuze

Co se jinam nevešlo - ostatní

Dárek k narozeninám pro muže

Anonymni 06.07.23

Nemáte tipy na nějaké dárky pro muže k narozeninám? Manželovy narozeniny se pomalu blíží a já jsem úplně bezradná. Nejhorší je, že když se ho nějak nenápadně zeptám co by chtěl, tak mi řekne, že nic. To mi vůbec nepomáhá. Přemýšlela jsem třeba nad nějakou pěknou peněženkou. Před pár dny jsem se například dívala na nějaké peněženky pánské a určitě bych byla schopná nějakou vybrat. Je to ale dobrý dárek? Co myslíte? Případně máte nějaké jiné tipy? Předem díky. :)

Reagovat
Anonymni 22.07.23

Já jsem manželovi letos k narozeninám koupila nový lovecký nůž, který si už dlouho přál. Na oslavu jsem ještě pořídila cateringový stůl na zahradu, kde se oslava konala. Jeho plocha byla dostatečně velká na všechno občerstvení pro hosty. Manžel měl velikou radost ze všech dárků a byl rád, že přišli jeho přátele oslavit jeho jubileum.

Reagovat
Anonymni 27.07.23

Já jsem koupila manželovi k narozeninám lovecký nůž a jsem ohromena jeho kvalitou. Nůž je vyroben z odolné oceli a je velice ostrý, což je pro něj při lovu nezbytné. Ergonomický tvar rukojeti mu umožňuje pevný úchop a pohodlné používání. Měla jsem velkou radost, když si ho manžel rozbalil a já viděla jeho rozzářené oči.

Reagovat
Anonymni 30.07.23

Podle mě by možná nemusel být špatný nějaký zážitek ne? Já jsem nedávno taky přemýšlela jak muže obšťastnit a nakonec to skončilo tak, že jsem mu sehnala poukaz na erotické masáže Praha. Už několikrát mluvil o tom, že by to rád vyzkoušel. Ze začátku se mi to sice moc nezamlouvalo, ale nakonec jsem si řekla, že vlastně proč ne, tak jsem mu to dopřála. :)

Reagovat
Ingrid 27.02.25

Já budu rozhodně letos pořádat pro mého manžela velkou oslavu, bude slavit čtyřicítku. Inspiroval mě k tomu naše pracovní teambuildingová akce, když jsme ve firmě objednávali catering různého druhu z www.gastrofresh.cz pro asi 60 zaměstnanců a bylo to nejlepší občerstvení, které jsem kdy ve společnosti jedla, až mi bylo líto, že tam není se mnou. :D Oproti běžným supermarketům je to fakt rozdíl, třeba jejich sýry a uzeniny chutnají jako od farmáře. :)

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.