Diskuze

Co se jinam nevešlo - ostatní

Děti o prázdninách

Anonymni 21.06.23

Zdravím, máte nějaké rady, jak zabavit malé raubíře během prázdnin. Děkuji.

Reagovat
Anonymni 26.06.23

Záleží na tom, kolik je tomu vašemu raubíři. Pro mého syna jsou online hry zdarma dobrým zdrojem inspirace a kreativity. Nejvíce ho baví ty, kde si s kamarády online vytvářejí vlastní svět a vymýšlí, jak by se postavy mohli dál vyvíjet. Takže se o prázdninách dokáže zabavit, když mám práci a pak můžeme trávit čas spolu.

Reagovat
Anonymni 30.06.23

Naše děti jsou o prázdninách nejraději v bazénu, takže oni řádí ve vodě a já relaxuji na lehátku. Proto se musím starat o svou pleť a používat dobré opalovací krémy, by moje pleť nestárla. Nedávno jsem si pořídila úžasné sérum na pleť zde a musím říct, že jsem příjemně překvapená výsledky. Moje pleť nikdy nevypadala tak dobře a zdravě jako teď. Toto sérum dodává mojí pleti potřebnou hydrataci a výživu.

Reagovat
Anonymni 30.06.23

Taky přemýšlím co letos budeme dělat. Vidím to ale tak, že sbalím věci na kempování, co jsem minulý rok kupoval z https://armik.cz/ a vyrazíme s dětmi pod stan do nějakého kempu. Přemýšlel jsem nad tím a určitě to takto vyjde levněji než nějaká dovolená u moře. Na to teď bohužel nemám. A pro děti to alespoň bude dobrodružství. :)

Reagovat
Anonymni 22.07.23

My jsme se letos rozhodli, že budeme trávit celé prázdniny doma, a tak jsem koupila velký zahradní stůl, který se stal naším strategickým místem na zahradě. Jeho plocha nabízí dostatek místa pro rozložení občerstvení a hraní dětských her. Tento stůl je i skvělé místo pro setkání rodiny a přátel, kde si společně posedíme a také si dáme něco dobrého k jídlu.

Reagovat
Anonymni 22.07.23

No, my máme v plánu udělat to, že na nějaký víkend dáme děti k prarodičům a s manželem si konečně někam vyjedeme jen sami dva. To už jsme dlouho neudělali. Já osobně bych se po letech ráda zase podívala do Prahy, tak snad to vyjde. Pokud ano, tak bych tam moc ráda zkusila třeba erotické masáže Praha. To mě totiž už dlouho láká.

Reagovat
Anonymni 30.07.23

Já jsem letos poslala děti na tábor, abych mohla nechat celý dům vymalovat. Vybrala jsem si malíře zde a byla to naprosto trefa do černého. Jejich profesionální práce a zároveň schopnost dodat našemu domu nový nádech byla obdivuhodná. Celý dům vypadal jako nový, když se děti vrátily z tábora.

Reagovat
Anonymni 31.07.23

Tak to já jsem se děti rozhodl vzít do jednoho kempu. Už jsem to chtěl udělat minulý rok, ale nevyšlo to. Letos jsem to udělal tak, že jsem si od https://www.reslgroup.cz/…bytnych-vozu na týden pronajal obytné auto a vyrazili jsme. Musím říct, že to byla fakt parádní dovča. Možná i lepší a levnější, než jet někam k moři. :)

Reagovat
Anonymni 14.08.23

My jsme byli letos celá rodina na dovolené a navštívili jsme National Heritage Park na Fidži. Všichni jsme prožili neuvěřitelný čas, kdy se nám povedlo uniknout shonu každodenního života a ponořit se do klidu a krásy přírody. Stezky parku nás zavedly k vodopádu, který vzal i dech naším dětem. Celá dovolená na Fidži pro nás byla velkým relaxem.

Reagovat
Anonymni 16.08.23

Moji dceru uchvátila klasická kytara, a tak jsem jí jednu pořídila, aby se mohla na ní učit o prázdninách. Velice rychle se naučila akordy a za celé prázdniny uměla zahrát i svojí oblíbenou písničku. Podle mě je skvělé, když se dětí sami rozhodnou naučit se o prázdninách něco nového.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.