Dřevěný nábytek vs kovový nábytek
Diskuze z rubriky Zahradní stavby a nábytek, založená 14. září 2011. 6 příspěvků, poslední z 30. července 2014. Archiv — nové příspěvky se nepřidávají.
Ahoj, letos nám odešel náš prastarý plastový nábytek, tak jsme se rozhodli, že na příští sezónu koupíme nábytek nový. končí léto, tak snad budou výprodeje a slevy :-D Jen se s manželem nemůžeme rozhodnou jestli radši investovat do dřevěného nábytku nebo plastového :-( co myslíte?
zde je diskuze o dřevěném- také záleží zda ho budeš nechávat venku, či ho musíš uklízet, podle toho bych se v první řadě rozhodovala 🤔 🤔
No máme možnost to na zimu odklidit na půdu, takže budem odklízet.. Z tohoto pohledu to je právě jedno 🙂 Mě by spíš zajímalo jak je to s životností, údržbou atp 🙂
No, já jsem pro "nábytek z masivu": , ale je dražší než kovový. Co se týká životnosti, doporučuji nábytek z exotického dřeva, vzhledem k venkovním teplotním výkyvům, vydrží 3x déle než masiv...
Jé to byla éra "plastový nábytek": 😄 lidi to stejně furt kupují. Plast je levný.
My máme v pergole "dřevěný nábytek": . Necháváme i přes zimu. máme ho už pět let a pořád jako nový. dřevěný nábytek máme i v celém domě a jsme s ním velmi spokojení. takže za mě určitě dřevo :)