Přeskočit na obsah

Dřevěný nábytek vs kovový nábytek

Diskuze z rubriky Zahradní stavby a nábytek, založená 14. září 2011. 6 příspěvků, poslední z 30. července 2014. Archiv — nové příspěvky se nepřidávají.

Kytička10114. září 2011

Ahoj, letos nám odešel náš prastarý plastový nábytek, tak jsme se rozhodli, že na příští sezónu koupíme nábytek nový. končí léto, tak snad budou výprodeje a slevy :-D Jen se s manželem nemůžeme rozhodnou jestli radši investovat do dřevěného nábytku nebo plastového :-( co myslíte?

Reklama
kyti514. září 2011

zde je diskuze o dřevěném- také záleží zda ho budeš nechávat venku, či ho musíš uklízet, podle toho bych se v první řadě rozhodovala 🤔 🤔

Kytička10114. září 2011

No máme možnost to na zimu odklidit na půdu, takže budem odklízet.. Z tohoto pohledu to je právě jedno 🙂 Mě by spíš zajímalo jak je to s životností, údržbou atp 🙂

nefrenes26. května 2012

No, já jsem pro "nábytek z masivu": , ale je dražší než kovový. Co se týká životnosti, doporučuji nábytek z exotického dřeva, vzhledem k venkovním teplotním výkyvům, vydrží 3x déle než masiv...

Adiska14. srpna 2012

Jé to byla éra "plastový nábytek": 😄 lidi to stejně furt kupují. Plast je levný.

Alca66630. července 2014

My máme v pergole "dřevěný nábytek": . Necháváme i přes zimu. máme ho už pět let a pořád jako nový. dřevěný nábytek máme i v celém domě a jsme s ním velmi spokojení. takže za mě určitě dřevo :)

Reklama