Diskuze

Volné diskuse

Elektromobily – dotaz

Anonymni 15.08.24

Dobrý den, přátelé, mám takový dotaz. Kolem mě se víří debata ohledně toho, zda je elektromobil auto pro rodinu nebo ne. A jak to tak bývá, tak tam je spousta různých názorů s různou intenzitou. Co si o tom myslíte vy? Přemýšlím totiž nad tím, že si ojetý elektromobil pořídím domů. Ale rád bych slyšel co nejvíce zkušeností majitelů.

Reagovat
Anonymni 16.08.24

Jestli vás to zajímá, tak to zkuste. Dělají se i půjčovny. Stačí měsíc a uvidíte. :) Já takhle vyzkoušel chiptuning motorek, když jsem si půjčil chipnutý stroj. Ale to teda nebylo v půjčovně, ale od kamaráda. :) Nerad dával stroj z ruky, ale nakonec jsem ho tak nějak ukecal. Ani se neptejte, co jsem mu musel slíbit. :D

Reagovat
Anonymni 10.10.24

Pokud zvažujete pořízení elektromobilu, možná by pro Vás bylo praktické si rovnou zajistit i dálniční známku. Na stránce dalnicniznamka.cz je to snadné a rychlé, navíc tím přispějete k projektu výsadby stromů, což podporuje ekologický přístup. Elektronická dálniční známka navíc zjednodušuje administrativu, což je pro rodiny velká výhoda, zvláště při častém cestování. :)

Reagovat
Anonymni 27.10.24

Dobrý den, elektromobil je podle mě naprosto fajn rodinné auto. Ale počítejte s tím, že ten systém jízdy bude trochu jiný. Řešíte pak trochu jiné věci. Navíc třeba ani nepotřebujete koupit zde super autorádio 2DIN, protože to tam většinou ta auta mají. :) No, jako mě ty některé koncepty baví fakticky hodně.

Reagovat
Anonymni 05.11.24

Elektromobilita obecně vzato je velké téma a je to za mě naprosto v pohodě. Sám jsem teď pořizoval EC motory Bühler a řeším právě elektromotory do tiskáren a tyhle věci. A jako samozřejmě elektromotor jako takový je super technologie, která se ale musí přiblížit běžné populaci. Teď je to cenově ještě moc daleko běžným lidem.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.