Dobrý den, přátelé, mám takový dotaz. Kolem mě se víří debata ohledně toho, zda je elektromobil auto pro rodinu nebo ne. A jak to tak bývá, tak tam je spousta různých názorů s různou intenzitou. Co si o tom myslíte vy? Přemýšlím totiž nad tím, že si ojetý elektromobil pořídím domů. Ale rád bych slyšel co nejvíce zkušeností majitelů.
Jestli vás to zajímá, tak to zkuste. Dělají se i půjčovny. Stačí měsíc a uvidíte. :) Já takhle vyzkoušel chiptuning motorek, když jsem si půjčil chipnutý stroj. Ale to teda nebylo v půjčovně, ale od kamaráda. :) Nerad dával stroj z ruky, ale nakonec jsem ho tak nějak ukecal. Ani se neptejte, co jsem mu musel slíbit. :D
Pokud zvažujete pořízení elektromobilu, možná by pro Vás bylo praktické si rovnou zajistit i dálniční známku. Na stránce dalnicniznamka.cz je to snadné a rychlé, navíc tím přispějete k projektu výsadby stromů, což podporuje ekologický přístup. Elektronická dálniční známka navíc zjednodušuje administrativu, což je pro rodiny velká výhoda, zvláště při častém cestování. :)
Dobrý den, elektromobil je podle mě naprosto fajn rodinné auto. Ale počítejte s tím, že ten systém jízdy bude trochu jiný. Řešíte pak trochu jiné věci. Navíc třeba ani nepotřebujete koupit zde super autorádio 2DIN, protože to tam většinou ta auta mají. :) No, jako mě ty některé koncepty baví fakticky hodně.
Elektromobilita obecně vzato je velké téma a je to za mě naprosto v pohodě. Sám jsem teď pořizoval EC motory Bühler a řeším právě elektromotory do tiskáren a tyhle věci. A jako samozřejmě elektromotor jako takový je super technologie, která se ale musí přiblížit běžné populaci. Teď je to cenově ještě moc daleko běžným lidem.