Diskuze

Popínavé rostliny a živé ploty

Entada rheedii

Kamkam 02.07.16

Zdravím, pěstuje někdo tuhle liánu? Mně před několika dny vyklíčila… Dočkal se někdo v bytě lusků? Příp. víte někdo, za jak dlouho kvete? Nějak se mi nedaří to dohledat:) nebo daří se jí aspoň dobře i v bytě? Za předpokladu, že je na slunném místě, rosí se a vytváří si vlhkost s ostatními rostlinami, zatím roste jak blázen, tak si myslím, že jí u mě bude dobře. Nakonec se jeví i jako hodně odolná rostlinka, ještě než vyklíčila, totálně zplesnivěla půlka semene, a přesto vyrazila.

Reagovat
Re: Kamkam | Anonymni 21.09.21

Chci se tě zeptat, jak si ji vyklíčil? Všude se píše před zasazením navrtat a zpařit vařící vodou. Tom

Reagovat
Anonymni 06.09.22

Interesting and interesting information can be found on this topic here profile worth to see it. 먹튀검증

Reagovat
Anonymni 19.10.22

I like to recommend exclusively fine plus efficient information and facts, hence notice it: Simdaiphat

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.