Diskuze

Co se jinam nevešlo - ostatní

Grilování na balkoně?

Anonymni 31.05.23

Griluje někdo z vás na balkoně? Pokud ano, tak jaký používáte gril? Já jsem se díval, že se dají sehnat třeba takové ty miniaturní grily na dřevěné uhlí, ale předpokládám, že to asi bude dost čoudit, že? Nerad bych měl problém se sousedy. Co třeba elektrické grily? U těch takový problém není, ne? A ještě jeden dotaz, máte někdo zkušenost s grily od Avenberg – https://www.avenberg.cz/…tricke-grily ? Díky moc. :)

Reagovat
Anonymni 26.06.23

My grilujeme na zahradě a já jsem si nedávno pořídila nádherný ubrus na kulatý stůl,který máme na terase u grilu. Když jsem ho poprvé rozprostřela na letošní první grilování pro celou naši rodinu a pár přátel, okamžitě na nás dýchla pohoda. Ubrus s přírodním vzorem a barvami se skvěle hodí na zahradu.

Reagovat
Anonymni 17.07.23

My grilujeme na zahradě a máme multifunkční gril s udírnou. Manžel je nejlepší kuchař a griluje lahodnou zeleninu a maso. Naposledy udil ryby, které byly fantastické, ale bylo mi trochu večer zima. Proto jsem si nedávno koupila novou deku, abych se mohla večer při grilování do ní zabalit. Je z měkkého a teplého materiálu, takže je ideální pro chladné večery venku.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.