Griluje někdo z vás na balkoně? Pokud ano, tak jaký používáte gril? Já jsem se díval, že se dají sehnat třeba takové ty miniaturní grily na dřevěné uhlí, ale předpokládám, že to asi bude dost čoudit, že? Nerad bych měl problém se sousedy. Co třeba elektrické grily? U těch takový problém není, ne? A ještě jeden dotaz, máte někdo zkušenost s grily od Avenberg – https://www.avenberg.cz/…tricke-grily ? Díky moc. :)
My grilujeme na zahradě a já jsem si nedávno pořídila nádherný ubrus na kulatý stůl,který máme na terase u grilu. Když jsem ho poprvé rozprostřela na letošní první grilování pro celou naši rodinu a pár přátel, okamžitě na nás dýchla pohoda. Ubrus s přírodním vzorem a barvami se skvěle hodí na zahradu.
My grilujeme na zahradě a máme multifunkční gril s udírnou. Manžel je nejlepší kuchař a griluje lahodnou zeleninu a maso. Naposledy udil ryby, které byly fantastické, ale bylo mi trochu večer zima. Proto jsem si nedávno koupila novou deku, abych se mohla večer při grilování do ní zabalit. Je z měkkého a teplého materiálu, takže je ideální pro chladné večery venku.