Hledám dobrýho zahradníka na stříhání ovocných stromků?
Diskuze z rubriky Ovocné stromy, založená 1. února 2011. 8 příspěvků, poslední z 10. března 2013. Archiv — nové příspěvky se nepřidávají.
Máme na chatě jabloně, který mají malý ošklivý jablka. Nevím jestli je jabloň stará ale myslím, že se o ní nikdo už dlouho nestaral. Tak mě napadlo objednat zahradníka ale nevim kde hledat. Nemáte někdo nějaký dobrý zkušenosti s někým okolo Říčan?
Dobrý den. Na jabloň ještě bebí něskoro. Roman J. :-?
Dobrý den, Pokud budete potřebovat údržbu zahrady vč prořezaní stromů jsme tu pro Vás. Hezký den Zahradazeleně
Dobrý den, hledám někoho, kdo umí kvalitně ostříhat ovocné stromky. Mám menší zahradu a potřebuji někoho, z okolí (Praha západ), kdo by mohl pomoci s údržbou ( stříhání, sekání). Může být třeba i šikovný důchodce, který má zkušenosti s vlastní zahrádkou.
Dobrý den, pokud máte zájem, stříhání ovoce a údržbu zvládnu. Mám tím nějakou vědomost. Roman Roman
Hezký dobrý den, hledám šikovného pána na kvalitní ostříhání ovocných stromků, konkrétně Praha 5-Zličín. Jedná se o nevelkou zahradu ale stromků je tam docela dost 🙂 Kontaktujte me prosim emailem na adresu: shyella@seznam.cz Dekuji za nabídku!
Dobrý den, pokud máte zájem přijedu, ostříhám, říznu, ošetřím-odborně. Koukněte na milenabratkova.wz.cz
Dobrý den, Provádíme kompletní služby v oblasti údržby a realizace zahrad nejen po Praze. Zajistíme pravidelnou péči o Vaší zahradu, sekání trávy, pletí záhonů, řez ovocných a okrasných stromů, úpravy živých plotů, kácení stromů a spoustu dalších věcí. To vše na profesionální úrovni.