Dobrý den, jak řešíte hluk od sousedů? Teď přes léto jim jede klimatizace, respektive asi tepelko na výhřev bazénu a prostě už mě to štve. Jako varianta je koupit protihlukový panel, ale to je řešení, které zaplatím logicky já. Nemyslím si ale, že by ten jejich hluk nějak porušoval hygienická nařízení. Ale stejně mě to štve.
No jako tohle může být docela prekérka, když to vlastně nic neporušuje, co? Protože pokud ne, tak vlastně nedělají nic špatného. Ale nejsem odborník na mezilidské vztahy. Já bych za nimi asi šel a normálně si to vyříkal s tím, že jsme prostě lidi a je potřeba spolu komunikovat. Není to určení vlastnictví nemovitosti, aby to potřebovalo nějakou ruku zákona nebo právníka.
Na tohle se dneska využívají všelijaké možné stavební desky, pokud to teda chcete řešit vy. Ale jako jedna věc je taková – vždycky je to problém těch sousedů, takže bych začal s tím, že bych zašel za sousedy a zkusil se s nimi domluvit na tom, že prostě bude v době, kdy má být klid, tak bude klid.
Jako já vám docela rozumím. Bydlím v novém paneláku a občas mi přijde, že je to spíš nějaká montovaná hala, ve které byla pro projektanty akustika sprosté slovo. Ono to asi nějakým způsobem splňuje normy, ale když slyšíte v kuchyni to, co si lidi říkají nad vámi (samozřejmě v noci), tak to prostě člověka docela štve.
The digital era has ushered in www.aka.ms/phonelink , as an increasing need for seamless integration between various devices, particularly smartphones and personal computers. Microsoft’s offering, accessible via provides a solution tailored to this very requirement. The www.aka.ms/phonelink initiative primarily aims to enable smooth synchronization between Android or iPhone devices and Windows PCs, revolutionizing the way users interact with their gadgets.