Všem, všem, všem zahrádkářům: letošní rok jsem začala hnojit výluhem z listů kopřivy, které máme po celé zahradě spousty, než ji zcela vyhubit, je lepší použít vzrostlé rostliny ke hnojení zeleniny, květin, keřů, ale i jahod. Podržím si vrchol rostliny jednou rukou a druhá ruka jede po stvolu a strhá tak všechny listy, ty vhodím do připravené nádoby a až je asi polovina plná, zaleji vodou do plna, po týdnu je již hnojivo připraveno k použití. Není třeba ředit, nespálí se tak hnojená rostlina, dobré je tak udělat před deštěm, aby se následně hnojivo dostalo ke kořenům. Pokud dlouhodobě neprší, tak dávám polovinu konve hnojiva a polovinu vody, zaleje se pak při jednom, zdravím a přeji úspěšné pěstování všeho :dance:
Aničko, o hnojivu z kopřiv jsem už slyšela, také ho používá milá kolegyňka z konve Emilka. A tak když jsem si přečetla chválu i od Vás, určitě to taktéž doma zkusíme…dík Naďa :palec: :palec: :palec:
Já tedy dělám hnojivo u kopřiv tak, že je nechám úplně celé pokrájené rozložit v destilce a pak to ředím běžnou vodou z vodovodu a nechám odstát. Pak to ještě trochu ředím s Chilli Focusem. Voda je nahnědlá a strašlivě to smrdí, žel Chilli rostlinám a Cannabisu ten energetický gábl výtečně chutná. Všechny jsou nadprůměrně velké, až se všichni diví a já taky. Ty kopřivy jsou zřejmě opravdu zázračným hnojivem…
wow this saintly however ,I love your enter plus nice pics might be part personss negative love being defrent mind total poeple , west coast beats
Wesley Virgin has made his impact on the business and Internet marketing world both as a popular Internet personality and as a successful serial entrepreneur and investor who has made millions of dollars through his work with his company WV Media. Wesley Virgin
Beaver says I also have such interest, you can read my profile here: sea cows in the bible
I encourage you to read this text it is fun described … floor lamp placements in the living room
www.aka.ms/linkphoneqr is a software designed to easily sync your mobile device, Surface Duo to your PC and access its features. Using www.aka.ms/linkphoneqr you can sync your smartphone to your windows computer and the possibilities become virtually limitless. Seamlessly transfer content between them, use mobile apps on PCs without hassle – there’s simply no limit! Moreover you can:
www.aka.ms/linkphoneqr is a software designed to easily sync your mobile device, Surface Duo to your PC and access its features. Using www.aka.ms/linkphoneqr you can sync your smartphone to your windows computer and the possibilities become virtually limitless. Seamlessly transfer content between them, use mobile apps on PCs without hassle – there’s simply no limit!