Diskuze

Volné diskuse

Internet na chalupě

Anonymni 22.01.25

Ahoj, mám takový dotaz. Rád bych si na chalupu přivedl internet. Občas tam pracuji a na datech je to docela peklo. Jenže zatímco mám doma internet Plzeň se super rychlostí a stabilitou, tak na chatě ho mít nemůžu. Mobilní data nepřipadají v úvahu. Co byste doporučili za providera v okolí Plzně, který má pokrytí i v odloučených oblastech?

Reagovat
Anonymni 29.01.25

Mít stabilní připojení internetu na chalupě je podle mě dneska už skoro nutnost. Ať už jde o práci na dálku, sledování filmů, nebo jen obyčejné hledání receptů na grilování, dobrý internet se vždycky hodí. My jsme dlouho bojovali se slabým signálem a výpadky, ale nakonec jsme přešli na https://www.jaronet.cz/ a od té doby všechno šlape bez problémů. Navíc jsme si pořídili i pořádný router, takže máme signál i na zahradě. Doporučuju každému, kdo řeší internet na chalupě a chce mít stabilní připojení!

Reagovat
Anonymni 01.02.25

A na kolik peněz to tak vyjde, ten váš slavný internet? Jako ne že bych byl nějaký chudák, sám mám vybudovaný pasivní příjem, ale tak nějak si říkám, že to nebude žádná levná sranda. Zvlášť v tom případě, že na té chalupě nemáte moc přístup k moderním technologiím. :)

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.