Přeskočit na obsah

Jak se tyto rostliny jmenují?

Diskuze z rubriky Pokojové rostliny, založená 18. dubna 2014. 8 příspěvků, poslední z 18. dubna 2014. Archiv — nové příspěvky se nepřidávají.

Anna.Bart18. dubna 2014

Dobrý den, mám tu pár rostlinek u kterých nevím název... Jedna z nich už se objevila v jedné diskuzi přede mnou (ta s kulatými listy)mě se na ní začali objevovat malé bílé tečky, nevíte čím to je? Dost často své rostliny rosím (jednou za den, někdy i dvakrát za den) Už se mi ty flíčky objevili i na mučence, tak jsem si myslela, jestli to neni kvůli tomu rosení... :( Doufám, že se obrázky zobrazí správně a moc se omlouvám za horší kvalitu fotek... Anna

Jak se tyto rostliny jmenují?Jak se tyto rostliny jmenují?Jak se tyto rostliny jmenují?Jak se tyto rostliny jmenují?Jak se tyto rostliny jmenují?Jak se tyto rostliny jmenují?
Reklama
redfox18. dubna 2014

Asi 1. pepřinec 2. jediný co mě napadá klívie 3.kalanchoe 4.kalanchoe 5. zřejmě něco z podpěvovitých kohlerie... 6. 🤷 🤷

Anna.Bart18. dubna 2014

Děkuji moc ;) a nevíš pročpak jsou na tom pepřinci ty bílé, nebo spíš světle zelené skvrny?

Anna.Bart18. dubna 2014

Obávám se, že to klívie nebude, protože u klívie rostou listy pouze dvěma směrama a této rostlině rostou do všech stran, ale fakt ti mos děkuji :)

emilka1218. dubna 2014

Já bych řekla že dvojka bude zelenec :)

Ivča7518. dubna 2014

Ta 5. je kohlerie a krásně kvete, 6. je pryžec. 😃

redfox18. dubna 2014

To nevím my už jsme měli pepřinců docela dost, vždycky ho ulejeme zelenec - to nevím nikdy jsem neviděla takhle celý zelený

Anna.Bart18. dubna 2014

Všem moc děkuji 🙂. To jsem ráda, že už to vím 🙂

Reklama