Diskuze

Co se jinam nevešlo - ostatní

Jak vytápět chatu?

Anonymni 27.05.23

Zdravím, jak máte u vás řešené vytápění chaty. Zatím máme starší kamna, ale nevíme, jestli se je vyplatí vyměnit. Díky, za tipy.

Reagovat
Anonymni 29.05.23

Na chatu jezdím pravidelně každý víkend a relaxuji ráda na zahradě, na které pěstuji okrasné keře. Mým nejlepším rozhodnutím v poslední době bylo koupit si krbová kamna na chatu, abych si mohla po večerech posedět v teple. Jejich výběr byl dost náročný a měla jsem radost, že jsem našla krb, který se dokonale hodí do mého interiéru.

Reagovat
Re: Anonymni | Anonymni 01.06.23

Taky se chystám vydat touto cestou. Myslím si, že krbová kamna se na chatu určitě hodí. Co jsem se tak díval, tak dřevo vychází cenově pořád velice dobře, i když je teď prý o trochu dražší, než třeba před rokem. To samé krbovky. Právě ty si chci pořídit tady. Díval jsem se, že pár modelů tam pořád mají za super ceny.

Reagovat
Anonymni 26.06.23

Jak už tu psali ostatní, nejlepší volba budou asi nějaká obyčejná krbová kamna, případně krbová vložka. Také doma topím dřevem a mně se o toto starají krbová kamna s teplovzdušným rozvodem. Máme ale poměrně velký dům, tak toto bylo nejlepší řešení. Pokud se jedná o nějakou menší chatu nebo chalupu, tak by něco takového asi bylo zbytečné a obyčejné malé krbovky poslouží více než dobře.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.