Zdravím, jak máte u vás řešené vytápění chaty. Zatím máme starší kamna, ale nevíme, jestli se je vyplatí vyměnit. Díky, za tipy.
Na chatu jezdím pravidelně každý víkend a relaxuji ráda na zahradě, na které pěstuji okrasné keře. Mým nejlepším rozhodnutím v poslední době bylo koupit si krbová kamna na chatu, abych si mohla po večerech posedět v teple. Jejich výběr byl dost náročný a měla jsem radost, že jsem našla krb, který se dokonale hodí do mého interiéru.
Taky se chystám vydat touto cestou. Myslím si, že krbová kamna se na chatu určitě hodí. Co jsem se tak díval, tak dřevo vychází cenově pořád velice dobře, i když je teď prý o trochu dražší, než třeba před rokem. To samé krbovky. Právě ty si chci pořídit tady. Díval jsem se, že pár modelů tam pořád mají za super ceny.
Jak už tu psali ostatní, nejlepší volba budou asi nějaká obyčejná krbová kamna, případně krbová vložka. Také doma topím dřevem a mně se o toto starají krbová kamna s teplovzdušným rozvodem. Máme ale poměrně velký dům, tak toto bylo nejlepší řešení. Pokud se jedná o nějakou menší chatu nebo chalupu, tak by něco takového asi bylo zbytečné a obyčejné malé krbovky poslouží více než dobře.