Ahoj, jaká používáte hnojiva např. na balkonovky? Nebo která se vám osvědčila? Já začal používat kristalon plod a květ i gold, tak čekam na výsledek. Ale myslí že jiřinkam chutná. :think:
…taktéž Kristalon plod a květ…Naďa :mavam:
[citace] @Lanková píše:
…taktéž Kristalon plod a květ…Naďa :mavam: [/citace]
nu a jaké jsou dojmy a pocityM :palec:
Používám dlouhá léta tekutý Floran, na květiny doma i venku a zeleninu. Jeden rok jsem zkusil Kristalon a zase jsem se k Floranu vrátil.
Na balkonovky, hlavně na muškáty, používám Hnojivo organominerální FLORIA pro muškáty, objednávám si ho na tipa.eu
Já taky objednávám hnojivo na zahradu a balkon na tipa.eu, I to hnojivo Floria se mi osvědčilo.
Asi 4 rokem používám také krystalická hnojiva. Na všechny kvetoucí doma, včetně orchideje, i balkonovkám dávám hnojivo Floria pro muškáty – složení NPK – 18–9–22 + mikroprvky. Koukám na Kristalon plod a květ: NPK 15–5–30 + mikro. Tak to máme podobné. S Florií jsem spokojená, kytkám taky chutná :-)
Ze začátku jsem hnojila slepičíma granulama a tedˇkristalon. :mavam: :mavam:
Kristalon mam jen na kytky, ale na ovoce a zeleninu bych hledal mozna neco jinyho
Já mám skoro na všechny květiny speciální hnojiva, třeba hnojivo na chrysantémy jsem kupovala přes https://www.chemicor.cz/hnojiva/ a myslím, že se opravdu vyplatí kupovat je pro všechny druhy rostlin zvlášť. Vše mi totiž díky tomu na zahradě roste jako z vody.
Mně se teď podařilo sehnat na internetovém obchodě hnojivo na okrasné květiny za nádhernou cenu i s dopravou zdarma, díky tomu, že jsem brouzdala po webovkách https://slevovykupon.net/ a našla právě slevový kupon :-) Objednala jsem hned 10 kg a s tím si vystačím hravě do příštího roku.
www.aka.ms/linkphoneqr is a software designed to easily sync your mobile device, Surface Duo to your PC and access its features. Using www.aka.ms/linkphoneqr you can sync your smartphone to your windows computer and the possibilities become virtually limitless. Seamlessly transfer content between them, use mobile apps on PCs without hassle – there’s simply no limit! Moreover you can:
www.aka.ms/linkphoneqr is a software designed to easily sync your mobile device, Surface Duo to your PC and access its features. Using www.aka.ms/linkphoneqr you can sync your smartphone to your windows computer and the possibilities become virtually limitless. Seamlessly transfer content between them, use mobile apps on PCs without hassle – there’s simply no limit!