Diskuze

Sekačky a vertikutátory

Jakou sekačku na malou zahradu?


Anonymni 10.06.24

Zdravím, nenajde se zde dobrá duše, co by poradila dobrou sekačku na menší zahradu (cca 300 m2), aby nebyla drahá? Robota odmítám předem. Soused mi doporučuje tuto https://www.jarabak.cz/…2-0600885b03, mě ale přijde že ji vozí do servisu až moc často. Předem děkuji za tipy. Vladimír


Reagovat
Anonymni 11.07.24

Jestli máte malou zahradu, tak bych bral klidně robota. Vezme to všechno, dneska už má Husquarna technologii s GPS, takže nepotřebujete naváděcí struny. Fakt mě to hodně baví. A když máte třeba někde na zahradě složené letní pneu GoodYear, které čekají na výměnu. Tak je ta sekačka objede a při dalším sekání ale ví, že tam nebyla a je tam vyšší tráva.


Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.



Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.