Taky by se mi v dílně docela hodila nějaká invertorová svářečka. Ta Gama nevypadá špatně. Díval jsem se ale po různých obchodech a docela mě ještě zaujal tento set: https://www.pantermax.cz/…ET-1-d25.htm Nemáte někdo zkušenost? Hlavně za tu cenu mi to přijde super. Co myslíte vy? Má to smysl?
A skutečně ji potřebujete? Jako jasně, že svářečka je fajn, ale jak často sváříte? Já jsem zjistil, že spousta nářadí se dá půjčit. Třeba ještěrku si taky nekoupím, když existuje půjčovna vysokozdvižných vozíků Praha, kde jsem si půjčoval malý zvedák, když jsme dělali fasádu. A se svářečkou to mám stejné. Potřebuju jednou nebo dvakrát za rok něco zakápnout a to většinou není tak, že bych to potřeboval ráz na ráz, takže dojedu do půjčovny a druhý den ji mám doma.
A skutečně ji potřebujete? Jako jasně, že svářečka je fajn, ale jak často sváříte? Já jsem zjistil, že spousta nářadí se dá půjčit. Třeba ještěrku si taky nekoupím, když existuje půjčovna vysokozdvižných vozíků Praha, kde jsem si půjčoval malý zvedák, když jsme dělali fasádu. A se svářečkou to mám stejné. Potřebuju jednou nebo dvakrát za rok něco zakápnout a to většinou není tak, že bych to potřeboval ráz na ráz, takže dojedu do půjčovny a druhý den ji mám doma.
Zrovna vybírám svářečku a váhám, jestli jít do levnější varianty, nebo raději připlatit za něco spolehlivějšího. Z firmy vím, že špičkové profi stroje jsou od značky ABICOR BINZEL, které nakupujeme na www.svarecky-rezacky.cz, ale ty už jsou spíš pro větší provozy. Máte někdo tip na něco kvalitního, ale vhodného i pro domácí dílnu?