Čau, tak nás čeká za čtrnáct dní dovolená v Chorvatsku. Letos to byla klasika přes cestovní kancelář a musím říct, že se na hotel a all inclusive fakticky těším. Bude to zase po těch letech zájezdů zařizovaných na vlastní triko poměrně příjemná změna. .) A kam letos razíte vy? A když jedete, tak vybíráte cestovku nebo si všechno zařizujete sami?
Na dovolenou ráda jezdím do přírody, kde si můžu skutečně odpočinout a vyčistit hlavu. Jednou z mých oblíbených destinací jsou české hory, kde je nádherně a vždy si s sebou beru kvalitní vybavení z https://armik.cz/, včetně outdoorového batohu a trekových holí. Vybavení je klíčové, když se vydám na delší výlety do neznámého terénu!
Letos jsme nebyli nikde. Ne že by mě to trápilo nebo tak. Udělali jsme během léta rekonstrukci kompletně celého bytu. Ale teď na podzim si sám dám taky nějaké wellness nebo tak něco. Teď se mi ještě někde ztratil diamantový kotouč 125 mm, ale to je jen formalitka. Dojdu do obchodu a nakoupím.
Letos jsme byli v Bulharsku, ale znova bych tam už fakt nejel. Hlavně mě to tam nebavilo. Ještě, že se v mé čtečce knih nachází fakt obsáhlá knižní databáze, protože Slunečné pobřeží a ta nuda tam fakt není nic pro mě. Jako to, že tam nebude ani prostor k nějaké procházce mimo město, kde by člověk něco viděl, tak to jsem fakt nečekal.
Nejlepší místo pro relaxaci? Rozhodně termály na Slovensku. Slovensko nabízí nejen úžasné termální koupaliště, ale i krásná místa na výlety. Hotely jsou moderní, služby na vysoké úrovni a ceny dostupné. Už několik let tam jezdíme s přáteli i rodinou, a pokaždé se vracíme spokojeni. Doporučuji vyzkoušet, nebudete litovat.