Diskuze

Volné diskuse

Kam jedete na dovolenou?

Anonymni 18.06.24

Čau, tak nás čeká za čtrnáct dní dovolená v Chorvatsku. Letos to byla klasika přes cestovní kancelář a musím říct, že se na hotel a all inclusive fakticky těším. Bude to zase po těch letech zájezdů zařizovaných na vlastní triko poměrně příjemná změna. .) A kam letos razíte vy? A když jedete, tak vybíráte cestovku nebo si všechno zařizujete sami?

Reagovat
Anonymni 19.06.24

Na chalupu. :) Budeme tam dva měsíce. Na jaře jsme podle inspirace zde udělali novou kuchyň, takže se tam dá vařit a prakticky bydlet. Příští týden odjíždíme a vrátíme se až na podzim. O byt se nám postarají sousedi, kteří za námi taky přijedou. A už se teda těšíme. :)

Reagovat
Anonymni 10.10.24

Na dovolenou ráda jezdím do přírody, kde si můžu skutečně odpočinout a vyčistit hlavu. Jednou z mých oblíbených destinací jsou české hory, kde je nádherně a vždy si s sebou beru kvalitní vybavení z https://armik.cz/, včetně outdoorového batohu a trekových holí. Vybavení je klíčové, když se vydám na delší výlety do neznámého terénu!

Reagovat
Anonymni 14.10.24

Letos jsme nebyli nikde. Ne že by mě to trápilo nebo tak. Udělali jsme během léta rekonstrukci kompletně celého bytu. Ale teď na podzim si sám dám taky nějaké wellness nebo tak něco. Teď se mi ještě někde ztratil diamantový kotouč 125 mm, ale to je jen formalitka. Dojdu do obchodu a nakoupím.

Reagovat
Anonymni 17.10.24

Letos jsme byli v Bulharsku, ale znova bych tam už fakt nejel. Hlavně mě to tam nebavilo. Ještě, že se v mé čtečce knih nachází fakt obsáhlá knižní databáze, protože Slunečné pobřeží a ta nuda tam fakt není nic pro mě. Jako to, že tam nebude ani prostor k nějaké procházce mimo město, kde by člověk něco viděl, tak to jsem fakt nečekal.

Reagovat
Anonymni 29.12.24

Nejlepší místo pro relaxaci? Rozhodně termály na Slovensku. Slovensko nabízí nejen úžasné termální koupaliště, ale i krásná místa na výlety. Hotely jsou moderní, služby na vysoké úrovni a ceny dostupné. Už několik let tam jezdíme s přáteli i rodinou, a pokaždé se vracíme spokojeni. Doporučuji vyzkoušet, nebudete litovat.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.