Diskuze

Tipy na zkrášlení zahrady /dekorace

Květináče tipy

Lidvaaa 17.12.14

Ahoj, chybí mi tu nějaké zajímavé tipy na květináče. Přikládám tedy několik svých favoritů..

zdroj obrázků: sekce květináče Strardeco

Reagovat
Re: Lidvaaa | Nelly.Br 21.02.17

Také já přidávám své tipy na originální květináče . Budu se těšit na další :srdce:

Zdroj obrázků: Harasim velkoobchod

Reagovat
Bejt11 26.06.17

A co třeba tady tento? Je to sice obal, a ne přímo květináč, ale podle mě hezký: Luna orchid barande " :mavam:

Reagovat
Anonymni 18.09.23

My máme takové ty klasické hliněné koflíky, podle mě je to takové to nejlepší řešení toho, aby to bylo pěkné i funkční. Jako když vybíráte sedací soupravy do U, tak taky volíte osvědčenou klasiku. Ještě jsem vlastně neviděl nikoho, kdo by chtěl v tomhle ohledu nějak experimentovat, když to stojí tolik, kolik to stojí.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.