Diskuze

Co se jinam nevešlo - ostatní

Levná dovolená

Anonymni 20.04.23

Zdravím, máte nějaké typy, kam vyrazit letos na dovolenou a zároveň trochu ušetřit? Děkuji.

Reagovat
Anonymni 20.04.23

S kamarádkou jsme se rozhodly, že pojedeme spolu na letní dovolenou. Obě ještě studujeme, takže jsme si vybraly last minute dovolenou na Mallorce za velice slušnou cenu. Užily jsme si krásy tamních pláží a ochutnaly dobrou místní kuchyni. Proto jsme se s kamarádkou rozhodly, že si budeme muset tuto dovolenou alespoň jednou zopakovat.

Reagovat
Anonymni 25.04.23

S partou přátel jsme byli s mým přítelem loni na dovolené po České republice. Jeli jsme na kolech, abychom stihli více míst. Proto jsem nám koupila nové spací pytle, které se dají sbalit do malého balíčku a nezaberou moc velké místo, což bylo velice důležité, jelikož na kolech je potřeba mít všechny věci co nejskladnější.

Reagovat
Anonymni 27.04.23

My jezdíme s několika přáteli na dovolenou obytnými auty po Českých kempech. Proto manžel koupil parta stan, který si vždy postavíme, a pak si všichni pod ním posedíme. Je nás dohromady i s dětmi deset, tak se máme kde najíst a ve velké parnu se schováme před spalujícím sluncem.

Reagovat
Anonymni 30.04.23

My letos jedeme naším obytným autem po České republice a určitě ušetříme, jelikož nemusíme platit nikde žádné ubytování. Děti se těší, že se pojedeme podívat na několik míst, které si samy najdou na mapě, takže to bude taková dobrodružná cesta. Manžel již připravil auto na naší velkou výpravu, a ještě pořídil zadní kameru tady, aby měl dobrý výhled za auto.

Reagovat
Anonymni 31.05.23

Nedávno jsem se rozhodla udělat si radost a pořídila si nový bazén. Musím říct, že to bylo skvělé rozhodnutí. Každý den si teď mohu dopřát osvěžení a relaxaci přímo u sebe doma. Nejlepší je, že nemusím plánovat ani rezervovat žádnou dovolenou, stačí mi jen vyjít na zahradu a bazén je připravený jen pro mě.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.