Diskuze

Tropické okrasné rostliny

Ma palmička šanci na přežití?

makinka011 29.09.14

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli má takhle palmička šanci na přežití? Dostala sem ji od bráchy ze španělska kde rostla u seříznutého kmene a sem do čr cestovala v kufru a kořeny měla v pořádku.. mám ješte dvě uplně stejné. Nevím co to je za druh palmy… a ty listy už takové byly jak sem ji dostala.. děkuji za odpověď

Reagovat
Anonymni 21.01.22

Já bych to nezatracovala, jen mi přijde, že je po cestě trochu pochroumaná. My jsme to měli taky tak, když nám sestra posílala z Malediv orchideje. Je to prostě kus cesty a nevydrží to. Manžel ale koupil z obchod https://eshop.sharplayers.cz/ speciální hmotu do 3D tiskárny a díky tomu vytiskl takové drobné „lešení“, které ji na chvíli podepřelo. Rozhodně bych to nezatracovala. :)

Reagovat
mendrasp 23.11.22

To what extent does Branson fit into your budget? According to Evolve, the typical listing price is little over $232,000, and the average driving directions annual income for investors is $19,440.

Reagovat
Koomalsvery444 23.11.22

Two-factor authentication makes your phone more secure, making it more difficult for hackers, ordinary users, and thieves to access your account. Visit site: Aka Ms Mfa Setup

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.