Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli má takhle palmička šanci na přežití? Dostala sem ji od bráchy ze španělska kde rostla u seříznutého kmene a sem do čr cestovala v kufru a kořeny měla v pořádku.. mám ješte dvě uplně stejné. Nevím co to je za druh palmy… a ty listy už takové byly jak sem ji dostala.. děkuji za odpověď
Já bych to nezatracovala, jen mi přijde, že je po cestě trochu pochroumaná. My jsme to měli taky tak, když nám sestra posílala z Malediv orchideje. Je to prostě kus cesty a nevydrží to. Manžel ale koupil z obchod https://eshop.sharplayers.cz/ speciální hmotu do 3D tiskárny a díky tomu vytiskl takové drobné „lešení“, které ji na chvíli podepřelo. Rozhodně bych to nezatracovala. :)
To what extent does Branson fit into your budget? According to Evolve, the typical listing price is little over $232,000, and the average driving directions annual income for investors is $19,440.
Two-factor authentication makes your phone more secure, making it more difficult for hackers, ordinary users, and thieves to access your account. Visit site: Aka Ms Mfa Setup