Máte někdo zkušenosti s pěstováním borůvek? Celkem mě láká si doma nasadit, ale někdy jsem takové ovoce nepěstovala. Koukám, že v Hornbachu mají aktuálně v nabídce, zvažuji, že bych na zkoušku koupila, umí mi někdo poradit kde najdu nějaké dobré doporučení k jejich pěstování?
Nejsem žádna velka pestitelka, mám doma jen tři keriky, ale každý rok jsou obsypane boruvkami. Mají rádi slunečné místo a kyselou pudu, proto se sází do raseliny. Na jaře a na podzim pohnojim. Když je sucho zalévam. A je dobré mít aspoň dva druhý vedle sebe pro lepší úrodu. Na netu je spoustu informací. Ať se daří!
www.aka.ms/addpc is an incredible feature that allows users to seamlessly combine their smartphones and PCs for an enhanced digital experience by using www.aka.ms/addpc Users can experience greater synchronization between devices by linking their PC with their phone, sharing files, notifications, etc, between both devices seamlessly. If you need assistance getting started or using Phone Link via www.aka.ms/addpc , this guide is here to walk through every step involved.