Dobrý den, prosím mohl by mi tu někdo poradit kde si mám pořídit nářadí pro zahradu? Hledám kvalitní nářadí, které něco vydrží. Jelikož jsem si koupila chatu, potřebuji vše na zahradní práce, a tak pokud máte zkušenost s nějakým kvalitním obchodem či e-shopem, prosím podělte se. Předem děkuji za odpověď.
Já si pořizuji kvalitní zahradní techniku na různých e-shopech, ale i v kamenných obchodech. Naposledy jsem si pořídila benzínovou sekačku od firmy Fieldmann, s kterou jsem velice spokojená. Mám poměrně velkou zahradu okolo domu, a tak potřebuji kvalitní techniku, která něco vydrží. Proto jsem si pořídila i pilu a křovinořez od této značky.
Mě by spíš zajímalo, kde na to má člověk pořád brát. Vždyť to stojí takových peněz. Jako já jsem si zahradu vybavoval prostřednictvím investice do půjček. Jako spotřebitel jsem si zařídil projekt a investoři mi na to půjčili. Já to teď prostřednictvím té platformy z odkazu splácím. A musím říct, že to docela funguje. :)
Ahoj, měl bych takový dotaz. Jaký máte názor na takové ty robotické sekačky? Koukal jsme, že podobně jako třeba robotické vysavače jsou v poslední době čím dál víc populární. Také nad tím teď přemýšlím. Vzhledem k tomu, že mám poměrně velkou zahradu, tak by mi robotická sekačka ušetřila plno práce. Co třeba říkáte na sekačky od Robomow – https://www.robotprofi.cz/…cky-robomow/ ?
Kvalitní nářadí, ale také kvalitní doplňky. Já mám teda rád na oblečení textil velkoobchod Xfer, protože tam mají kvalitní oblečení bez potisku, které je navíc za rozumnou cenu. Hlavně je tam ale větší výběr než třeba u Adlera. :) A to je pro mě to nejdůležitější. Prostě kvalita za rozumnou cenu.