Dobrý den, nemáte nějaký tip na dobrou matraci. Už jsem si koupila druhou a pořád nejsem spokojená. Děkuji za tipy.
Dobrý den, taky jsem nedávno řešila výběr ideální matrace, a tak vám můžu doporučit, abyste se podívala zde na zdravotní matrace. Sice je to možná trochu dražší investice, ale v dlouhodobém horizontu vám to určitě přinese větší spokojenost a odpočinek. Zdravotní matrace je vyrobena z kvalitnějších a odolnějších materiálů, které šetrně podepřou vaše tělo a zamezí problémům s bolestmi zad či ramen.
No, já osobně bych matraci vybírala nejen podle toho, jak dobře se na ní člověku spí (i když to je samozřejmě také důležité), ale také podle toho, jak dobře se na ní dá dovádět, jestli mi rozumíte. :) Právě naše matrace je v tomto skvělá. Oba parametry splňuje perfektně. Rádi s manželem v posteli experimentujeme a na to je dobrá matrace důležitá. Co se experimentování týče, tak teď jsme si například začali dopřávat erotické masáže. Je ale pravda, že ne vždy si je dopřáváme jen v ložnici. Občas si na erotické masáže Praha zajdeme i do profi salonu. :)