Dobrý den,chci zeptat, čím to, že mi nevyrostl ani jeden tulipán? Zasadila jsem na podzim asi 40 cibulí, tak jako každý rok a nic :nevim: Vlastně jeden tulipán vyrostl, abych mu nekřivdila. Jsem z toho smutná, tak jsem se na ně těšila. To samé hyacinty. Ze šesti cibulí mi vyrostl jen jeden a to dost mizerně. Narcisky rostou, tak jak mají. Stalo se to někomu taky? Nevíte čím to? Děkuji předem za odpovědi. Katka
Dobrý den, mi zas nevylezly právě narcisy, nebo vylezly jen kousek a zežloutly. Tulipány vylezly všechny, ale zas je orvaly děcka – holt riziko výsadby čehokoli před panelák :( Myslím, že to zmrzlo :nevim:
Dobry den :) Zkoušela jste je hledat v zemi????? Možna je zlikvidovaly myši :( tulipany a hyacinty jim moc chutnaji narcisy ne, tak bych se přiklonila k tomu že je sežrali :,(
Děkuji za odpovědi. To jsem zapomněla napsat, že jsem cibule v zemi nenašla. Aha, takže ty mrchy myši. Napadlo mě to,ale říkala jsem si, že by sežraly všechno… :think:
Já jsem zasadila všechny barvy tulipánů,které jsem si objednala a rostou jenom červené,tak jsem naštvaná,protože když je člověk sází,tak na ně nevidí a pak jenom čumí :roll: :roll: :roll: