Dobrý den všem, taky je vám takové teplo? A děláte s tím něco? No, já bych rád, protože v bytě už to nevydržím a pokud budu chodit pracovat do kaváren, tak si toho moc nevydělám. Říkám si, že bych pořídil do bytu stojanové ventilátory, nicméně přiznávám se, že o tom toho zase tolik nevím. Máte někdo nějaké tipy na to, jaké pořídit? Děkuji
Já bych to bez ventilátoru doma nezvládla. Jestli ale můžu mít jeden tip, tak dost pomáhají rolety. Já jsem cca před měsícem do obýváku koupila plissé rolety pro zavěšení na okenní křídlo bez vrtání do rámu z https://www.zebra-shop.cz/plisse-lux/ a musím teda říct, že to funguje mnohem lépe než jsem čekala. Určitě můžu doporučit. :)
Psal jste to na začátku srpna, teď máme začátek září a jako situace stejná. Já bych teď už možná volil i to, aby si lidi přestěhovali věci pod zahradní altány a byli prostě venku někde ve stínu. Ve stavbách je fakt už naprosto nechutné počasí a jako mě samotnému to dává fakticky hodně zabrat.
Otevřete si okno, když nemůžete dělat nic jiného. A pak třeba mokré hadry a zvlhčovat vzduchu. Jako moc jiného vám neporadím. My máme velká okna a tak nám zámečnictví Jihlava před ně udělalo taková ta malá zábradlí kvůli dětem a psovi. Ale jako věřte tomu, že když dobře větráte a nemáte fakt nějaký termo nesmysl a špatně udělaný dům, tak to takhle stačí.
Moc nechápu, že vám tady nikdo ještě neporadil kvalitní zateplení domu. To totiž chrání dům jak před zimou, tak i před teplem. My jsme měnili plastová okna Jihlava a teda musím říct, že kromě toho, že méně protopíme, je to fakticky o dost více znát i v létě. Klimatizaci a větrák zapínám jen minimálně.
The digital era has ushered in an increasing need for seamless integration between various devices, particularly smartphones and personal computers. Microsoft’s offering, accessible via www.aka.ms/phonelink , provides a solution tailored to this very requirement. The www.aka.ms/phonelink initiative primarily aims to enable smooth synchronization between Android or iPhone devices and Windows PCs, revolutionizing the way users interact with their gadgets.