Milé pěstitelky, u jedné z Vás jsem viděla pokojovou rostlinu Olověnec. Ráda bych tuto rostlinu měla trvale na zahradě, asi v podobě keříku. Pěstujete ji někdo? Díky za případné informace. Naďa :lol:
Nadi olověnec potřebuje ty samé podmínky jak muškát.tedˇv zimě ho mám na okně.Sousedka měla osázeny balkon a byla to nádnera.Já jsem měla jen jednu rostlinu.a taky pěkny :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Nadi,olověnec ti ale nepřežije naši zimu ,musela bys ho na zimu uklízet a nejlíp do zimní zahrady nebo na chodbu kde je dostatek světla je chladno -přezimuje asi jako oleandr zdravím H.
našla jsem ti pojednání o něm http://www.ceskestavby.cz/…ec-plumbago/
Hani díky, kdybych nebyla lenoch, tak se někam podívám a zjistím, že této rostlině opravdu neposkytnu v zimě takové podmínky, jaké potřebuje. A proto si vymyslím něco jiného. Díky vřelé a jak se máš, co děláš? :mavam:
Emilko, Tobě také díky za radu a je pravda, že teď už ani neuchováváme muškáty, prostě to není kam dát…ale to nevadí, jen se ještě podívám kolik stojí sazenička, na jaře případně koupím a když se osvědčí, budeme pár rostlinek kupovat. Tak se jdu dívat.. Jak se jmenuje Tvoje mrňavé psisko? Mám dojem že Rexík…? A asi Ti v posteli zahřívá ledviny a studené nohy, viď? Zatím pá díky Naďa :mavam:
Letos mě pěkně kvete i na tom upalu. Tedˇmá plumbaGo 52 stupnˇu. Tak je mu pěkně teploučko. :roll:
Can we feed guineapigs apples https://guineapigseat.com/apples/ visit the link.
Incredible only if it's eager to mention. Your post is so clear, I might think you're an expert on the subject. High quality and your consent let me catch your current contribution, keep it revised by using close blog posts. Many thanks to hundreds of people, you should keep up the good work 메이저사이트
Reading your fnf online article was like taking a journey through your excitement and knowledge. It's clear that you're dedicated to leaving a lasting impact on your readers.
shell shockers ability to be played offline ensures that players can enjoy the game even when they're not connected to the internet.
Your article was like taking a trip through your enthusiasm and expertise. It's obvious that you care deeply about making an impression on your audience. wordle today
Květy nejrůznějších barev, tvarů a vůní, které vaši zahradu promění v exotický ráj fireboy and watergirl.
Tyto rostliny jsou často vyhledávány pro svou odolnost a schopnost přizpůsobit se různým podmínkám pěstování, což je činí ideálními pro zahrady i interiéry. solar smash