Diskuze

Tropické okrasné rostliny

Palma - plíseň od středu

Mevita 16.07.15

Dostala jsem datlovou palmu. Již od počátku měla špatný střed. Po dvou měsících jsem se rozhodla palmu přesadit a prohlédnout kořeny. Nejdříve se zdálo, že jí to prospělo. A pak se stav opět zhoršil. Zalévám pouze spodem, rosím dvakrát týdně :palec: ed. Dnes jsem šla ten suchý střed ustřihnou a zůstal mi v ruce byl úpně volný jako uhnilý co s tím mohu dělat?

Reagovat
Anonymni 27.08.22

Thanks for your helpful information. I have been struggling to find many questions about this issue. I will follow you! dordle game

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.