Ahoj,
máte zkušenosti s pěstováním vzhůru nohama? Vím, že takto jdou třeba rajčata. Docela rádi bysme to zkusili… :-)
Máte nějaké rady na co je potřeba dávat pozor nebo tip na další
zeleninu, která jde takhle zasadit?
v podstate sa dá pestovať všetko zajda2000 dole hlavou, ale pozor na brokolicu! ani s kapustou moc radosti neurobíš. ale paprikám rajčinám a koreňovej zelenine sa veľmi darí.a má to výhody voda steká priamo ku koreňom, rastlina je lepšie chránená proti pliesňam a podobne.ale tú nádobu zaves na háčik , a dobré je aby nádoba mala dierky, veľmi dôležité!dúfam že som trochu pomohol :wink: , a prajem veľa úspechov :palec: a ked sa ešte cheš na niečo opýtať stačí napísať. pošli sem potom fotky ako si dopadla :-)
[citace] Anonymní píše: v podstate sa dá pestovať všetko zajda2000 dole hlavou, ale pozor na brokolicu! ani s kapustou moc radosti neurobíš. ale paprikám rajčinám a koreňovej zelenine sa veľmi darí.a má to výhody voda steká priamo ku koreňom, rastlina je lepšie chránená proti pliesňam a podobne.ale tú nádobu zaves na háčik , a dobré je aby nádoba mala dierky, veľmi dôležité!dúfam že som trochu pomohol :wink: , a prajem veľa úspechov :palec: a ked sa ešte cheš na niečo opýtať stačí napísať. pošli sem potom fotky ako si dopadla :-) [/citace]
prvni příspěvek byl omyl ,ale teď bych měl dotaz ,jak sevlastně pěstování vzhůru nohama provádi. Je to něco , co neznám a rád bych se přiučil. Dík za poučení.
Georg pestovanie hore nohami má svoje čaro z nasledujúcih dôvodov: 1. Rastlinu škodcovia napadajú veľmi málo.2. voda lepšie steká ku koreňom.3. je lepšie prevzdušnená.A ako na to? Potrebuješ len semená vodu, hnojivo, kvetináč hĺbka aj šírka podľa toho čo chceš sadiť a niečo na zavesenie. Ale strukoviny neodporúčam, lebo hrach nie je náročný ale keď by si chcel veľké množstvo treba aj veľa vecí, a finančne sa ti neoplatí :-)Mne je 15, chodilsom k babke pomáhať už od 9 rokov, ale teraz je nato málo čas, tak ja sadím len na balkóne, trochu ovocia a zeleniny. to je odo mňa zatiaľ všetko, prajem veľa úspechov nech sa ti darí :palec: a ked sa ešte chceš na niečo spýtať stačí napísať.
Ešte že Georg, keď chceš poradiť bližšie, tak napíš konkrétny druh zeleniny, poprípade niečoho iného.
Jak pěstovat vzhůru nohama? :-D . To slyším poprvé. To si musím najít na internetu, protože si to nedokážu vůbec představit :-D . Třeba by to ale šlo nějak udělat i u nás na balkóně a pak bychom mohli mít alespoň nějakou svoji zeleninu :-) . Já si jinak chodím na farmářské trhy , které mám kousek a zelenina tam není plná chemie jako v obchodech.
Teda moc nevím, jak bych to dělal. Jakože bych na moderní hliníkové ploty dal nahoru semínku a dolů by mi vyrostla okurka? Jako teoreticky to smysl dává, ale přijde mi to jako logisticky natolik náročné, že to raději realizovat nebudu a budu pěstovat nadále klasickým a trapným old school způsobem. :D
Players can equip a range of power-ups, including springs, jetpacks, and shields, to enhance their navigation in Doodle Jump and take down their foes. Without these power-ups, advancing in the game or achieving higher scores will be a challenge.