Přeskočit na obsah

Poznáte tuto rostlinu?

Diskuze z rubriky Pokojové rostliny, založená 1. června 2013. 10 příspěvků, poslední z 30. června 2013. Archiv — nové příspěvky se nepřidávají.

betonica1. června 2013

Prosím nevíte co je toto za rostlinu? Roste z cibulky - na podzim uvadne a na jaře takle krásně vyroste a velmi rychle. díky

Poznáte tuto rostlinu?Poznáte tuto rostlinu?Poznáte tuto rostlinu?Poznáte tuto rostlinu?Poznáte tuto rostlinu?
Reklama
emilka121. června 2013

Já nevím jak se jmenuje ale mě se moc líbí 8o 8o 8o 8o 👏 👏 👏 👋

betonica1. června 2013

Joo, je zajímavá :)

pckop1. června 2013

Zkuste hledat Arisaema.

betonica2. června 2013

Děkuji, děkuji, mám jí 😄 lítostka Fargesova Arisaema fargesii :) příbuzná s kobří lilií

pckop2. června 2013

Není zač. Letos jsem si ji koupil, nasázel, ale zatím potvora neleze.

betonica4. června 2013

Ono jí chvíli trvá než vypustí kořínky z tý hlízy nebo cibulky.. Ale potom to je doslova mazec :) -roste úplně před očima. Koukala jsem se na různé stránky na netu a hodně ji lidi pěstujou i venku na zahrádce - je prý lehce mrazuvzdorná (ta hlíza asi), ale mě se líbí doma :) tak ať Vám pěkně roste :)

Jizeko8. června 2013

Prosím, vloni jsme si koupila na netu trvalky..tohle mi letos vyrostlo. Neví někdio co je to za rostlinky? děkuji moc. Jizeko

Poznáte tuto rostlinu?Poznáte tuto rostlinu?
betonica26. června 2013

Ahoj Jizeko, to první je asi česnek katarávský - Allium karataviense REGEL Ale to druhý nevím, snad to půjde poznat až to vykvete :)

regiuska77730. června 2013

No je fakt krásná ale název neznám... 😳

Reklama