Diskuze

Pokojové rostliny

Poznáváte rostlinu?

Milli990 14.10.15

Zdravím, víte někdo jméno této rostliny?

Reagovat
Re: Milli990 | pckop 15.10.15

Náduť madagaskarská. Upadnuté rostlinky z listů rostou úplně všude.

Reagovat
Re: pckop | Milli990 15.10.15

[citace] @pckop píše: Náduť madagaskarská. Upadnuté rostlinky z listů rostou úplně všude. [/citace]

Supr, děkuji za název. Týká se jí nějaké zastřihování? a jak zalévat nemohu nic najít jen nenáročná na péči všude píšou.

Reagovat
Re: Milli990 | pckop 15.10.15

Měl jsem ji, už nemám. Vždy když se z rostliny stalo koště, zapěstoval jsem jinou a starou vyhodil. Zalévat spíše méně. Přes léto může ven.

Reagovat
Re: pckop | Milli990 15.10.15

[citace] @pckop píše: Měl jsem ji, už nemám. Vždy když se z rostliny stalo koště, zapěstoval jsem jinou a starou vyhodil. Zalévat spíše méně. Přes léto může ven. [/citace] Moc děkuji za rady :)

Reagovat
Dalen 10.01.16

Na dovolené ve Španělsku se mi moc libila tahle květina. Nevíte někdo jak se jmenuje a zda ji lze sehnat i u nás. Děkuji

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.