Diskuze

Co se jinam nevešlo - ostatní

Přepiš pozemků

Anonymni 27.04.23

Dobrý den,

s manželem chceme přepsat pozemky na děti. Nevíte, jak na to? Stačí, když si vše sepíšeme sami? Díky.

Reagovat
Anonymni 30.04.23

Na internetu je spousta návodů, jak můžete přepsat pozemek na vaše dítě. My jsme ale pro jistotu využili advokátní kancelář tady, kde nám sepsali celou smlouvu o převodu nemovitosti na našeho syna. Poté jsme všechno nechali zapsat do katastru nemovitostí. Kancelář mám pomohla se vším, co bylo potřeba a nebylo to ani moc drahé.

Reagovat
Anonymni 31.05.23

Já jsem nedávno přepsala část pozemků na mého syna, aby si mohl na jednom postavit svůj dům. Všechno jsme zařídili online, takže to bylo nenáročné na čas, kterého je málo. Ještě k tomu jsem se pustila do rekonstrukce vytápění mého domu, a tak jsem hledala tepelná čerpadla, abych si vybrala to nejvýkonnější.

Reagovat
Anonymni 23.06.23

Já jsem se nedávno rozhodla pro koupi velkého pozemku s pomocí p2p půjčky investice. Tato forma financování mi poskytla dostatek finančních prostředků na nákup pozemků. Chci na těchto pozemcích začít pěstovat ve velkém bio zeleninu, které je podle mě na trhu moc málo. Jsem rozhodnutá až splatím celý úvěr, že celý pozemek přepíšu na mého syna. Zjistila jsem, že je přepis jednoduchý, jen napíšete smlouvu a dojdete na katastr.

Reagovat
Anonymni 15.07.23

Na mě přepsal pozemek můj dědeček a bylo to velice rychlé. Sepsali jsem smlouvu a ověřili naše podpisy u notáře. Potom jsme už jen odnesli smlouvu na katastr a všechno bylo hotové. Proto jsem byla velice zaskočená, když mi zavolali, že náhle zemřel. Objednala jsem pohřební službu Praha 10, kde mi pomohli zorganizovat nejlepší poslední rozloučení, které si dědeček přál.

Reagovat
Anonymni 29.07.23

Nedávno jsem se rozhodla přepsat pozemek na mého syna, aby si na něm mohl postavit rodinný dům. Po sepsání darovací smlouvy jsme došli na katastr nemovitostí a bylo hotovo. Teď už začal stavět a musel si nedávno koupit tady silniční bariéry, aby někdo nenajel do výkopu. Už se těším až bude mít postavený dům a pozve mě na prohlídku.

Reagovat
Anonymni 14.08.23

Já jsem před nedávnem chtěla koupit malý pozemek, a proto jsem se rozhodla využít možnosti nebankovní půjčky. Prošla jsem si pečlivě různé nabídky na internetu, abych našla tu nejvýhodnější. Srovnávala jsem si úrokové sazby, podmínky splácení a další důležité faktory. Měla jsem štěstí a našla tu nejlepší s nízkou úrokovou sazbou a bez poplatku.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.