Robotické sekačky- zkušenosti?
Diskuze z rubriky Sekačky a vertikutátory, založená 12. května 2015. 21 příspěvků, poslední z 26. května 2015. Archiv — nové příspěvky se nepřidávají.
Ahoj, slyšel jsem, že existují robotické sekačky sekají sami... něco na způsob robotických vysavačů. Máte někdo zkušenost s tím, jak fungují a jak jsou bezpečné?
Zdravím, máme doma robotickou sekačku Honda a vše ok
A co všechno to umí?
Teď jsem viděl reklamu na Rady ptáka Loskutáka zítra na nově a budou tam mít reportáž na robotickou sekačku, tak se mrkni
Aha to jsem nestihl :/, kouknu jestli nenajdu odkaz
Jak jsem psal tak mám tu sekačku doma, a je to bomba nemusím se starat o nic, prostě samo to seká vyhne se to záhonům a zvládnem i ten náš terén někde to máme nahoru dolu
A jak se to vyhne? nebo jak to pozná, že se to má vyhnout?
Pod povrchem toho trávníků je „ohradníkovým“ vodičem a díky digitálnímu signálu, který říká sekačce kde má přesně zastavit a otočit se
No a co děti? Nebo psi? Jako když budu s dětma na dece, tak co se stane? Není to nebezpečný?
Hele když děti drknou do té robotické sekačky, tak se zastaví se na chvíli a pak jede jinam
A co když jí děcka nadvednou? Znám ty svoje…
Nůž se přestane hned točit. Fakt To maj vychytaný
Tak to jo, to je super
Nasel jsem toto video: mrkni na to
Super. Teda ty děti tam opravdu blázněj, ale sekačka je v poho a přijde mi to opravdu bezpečný
Ještě mě napadlo, mám taky psa a co když se k ní přiblíží, tak blízko, že ji třeb rozseká tlpaku?
Hele je tam dost velká vzdálenost, takže žací nůž nedosahuje až k okrajům toho těla, takže by se nic nestalo, ikdyby tam někdo dal nohu!
Ok ok ok :) a tobě ji někdo přijel domů nastavit?
Jo přijeli a všechno sprovoznili
Díky tak to je snad všechno 😃
A jak vysokou trávu poseká a co s trávou pak uklízet a hrabat asi