Přeskočit na obsah

Rozluštíte záhadu této neznámé rostliny

Diskuze z rubriky Pokojové rostliny, založená 2. září 2013. 6 příspěvků, poslední z 3. září 2013. Archiv — nové příspěvky se nepřidávají.

jupíjou2. září 2013

Zdravím všechny, mám doma tuto rostlinu, jedná se o dceřinou rostlinu, kterou jsem nedávno odstranila od mateřské rostliny a zasadila.. ale doteď jsem se nedozvěděla o jakou rostlinu se vlastně jedná, někdo mi říkal, že je to nejspíš bromélie, ale když vidím bromélie třeba v obchodě, tak ty listy jsou úplně jiné, u této rostliny jsou na dotek suché a nevzhledné. A navíc má listy spíš směrem nahoru, neotevřené do stran. Opravdu ráda bych věděla, o jakou rostlinu se jedná, abych se o ní správně starala, protože takhle se mi opravdu vůbec nelíbí. Děkuji všem za odpovědi a případné rady. :)

Reklama
Dominik Mik2. září 2013

Já si myslím, že je to opravdu jeden druh bromélie. :)

teriiiy2. září 2013

[citace] **"@Dominik Mik": píše: Já si myslím, že je to opravdu jeden druh bromélie. :) [/citace] noo ale ráda bych věděla jaký, chtěla nenašla jsem obrázek žádné, která by takhle vypadala :(

muškatek2. září 2013

Vy chcete určit rostlinu a nedáte tady foto jak mám něco poznat když nic nevidím? 🙄

teriiiy2. září 2013

A jo, ono se to sem nenačetlo, tak tady to odčiním

Rozluštíte záhadu této neznámé rostlinyRozluštíte záhadu této neznámé rostliny
Dominik Mik3. září 2013

Já jsem to napsal jen podle toho co se napsalo.

Reklama