Přeskočit na obsah

Sadbovače JIffy

Diskuze z rubriky Zemina, substráty, půda, založená 3. srpna 2012. 7 příspěvků, poslední z 19. dubna 2013. Archiv — nové příspěvky se nepřidávají.

Šrája3. srpna 2012

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti ze sadbovacími květináči od Jiffy? Děkuji za odpověď :)

Reklama
Lanková4. srpna 2012

Šrájo, na sadbovače jsem několikrát myslela, ale mě připadá, že je to skoro dost drahá záležitost. Když si spočítáš kolik jich budeš potřebovat na zahradu, nevím...je to lákavá a určitě i dobrá záležitost, ale jen na málo rostlinek...to je ale jen můj názor!!! Naďa 🤔 🤔 🤔

kyti54. srpna 2012

Osobně se mi neosvědčily ráda zkouším nové věci- ale již nikdy více - jestli tedy myslíš/ tablety - které se namáčí / a pak se do nich sází ...to abychom nemyslely každá něco jiného

Šrája4. srpna 2012

Kyti 5 no mám na mysli ty namáčející se tablety.. Mě to připadá jako dobrý zboží četla jsem recenze a všichni si je chválili..

kyti54. srpna 2012

Já jen napsala mou zkušenost - pro mne nevyhovovující - já nerada do rašeliny sázím- také jsem to podle kladných recenzí chtěla vyzkoušet, ale bohužel. Zkus sama - třeba budeš spokojená. Já rašelinu opravdu nerada používám.

Šrája4. srpna 2012

Já tvůj názor beru však každej má rád něco jiného a také je každý zvyklý na něco jinýho ;)

emilka1219. dubna 2013

😈 :-O 8o :?: Mě by zajímalo jestli si tu dělá někdo srandu. 🤢 🤢 💻 😈 :x

Reklama