Takže z těch normálních, čerstvých a dozrálích rajčat ty semínka mám vyndat a dát je třeba na papír a dát je na slunko. Potom až budou úplně suchý tak je mám dát do květináčku z hlínou a normálně je zalít. Ano?
For sharing this important information, I'm grateful. Many questions on this topic have been difficult for me to think of. You have my support. drift boss
Dobrý dem, dejte je na sluníčko a uvidíte, jestli z toho něco bude. Teď mi ještě zahrada na podzim ukázala, že je tam nějaká péče a našel jsem pár zelených rajčat. Tak s nimi nejspíš udělám to samé. Vysuším je, ale nepřesuším (takže pozor na teplotu) a pak je zkusím zasadit. Bude to buď anebo, ale nemám co ztratit. Kdyžtak klasicky koupím sadbu. :)
Dobrý den, pokud to chcete opravdu dělat, tak takto. Ale jako co si budeme povídat, jestliže nemáte nějakou vzácnou odrůdu, tak semínka koupíte prostě za pár korun. A pak vám k tomu stačí jenom nějaká ocelová konstrukce, aby se to mělo po čem plazit a tak dále. Jako za mě se tohle nikdy moc nevyplatilo, protože tam ta výnosnost není zase taková.