Ahoj všichni, nevíte někdo o šikovném elektrikáři s možností revize na Pardubickém kraji. Už jsem si zde nakoupil všechno podstatné na instalaci a montáž elektřiny, ale potřebuji pak aspoň to razítko, že to někdo zkontroloval a že je to ok. Nebo to i klidně celé zapojit, to mi zase tak moc nevadí. Termínově únor / březen. :)
Já taky. Ale kdyby tak byl někdo do auta. :) Jakože autotronik nebo autoelektrikář. Pořídil jsem si tady autodiagnostiku a nějak to nedokážu zprovoznit. A kamarád, který mi slíbil, že mi s tím pomůže – toho jsem měl domluveného už dopředu. Věděl jsem totiž to, že s tím budu mít problém. Ale je to mnou, nikoliv tím strojem. Tak ten kamarád teď zrovna nemá čas, protože má hromadu práce u sebe v servisu.
Tak to vám přeji hodně štěstí, protože já taky sháním, ale jako nějak se mi to nedaří. Potřebuji zapojit směšovací ventil se servopohonem a celkově prostě nějakým způsobem vymyslet rozvody v novém bytě. A jako fronty a čekání na elektrikáře jsou občas i více než půlroční. Teda pokud to má být člověk, který opravdu pomůže.
Dobrý den, poradil bych vám svého, který nám zapojoval doma rozváděčové skříně, nicméně ten je tak na půl roku vybookovaný, takže to asi nemá smysl. Nicméně jako fandím vám a doufám, že to nepotřebujete zase tak rychle, protože někoho sehnat, tak to je občas docela oříšek. Ale třeba budete mít štěstí.