Diskuze

Volné diskuse

Stínění v létě

Anonymni 16.03.25

Dobrý den, jako všímám si, že se čím dál tím více začíná řešit stínění jako investice do nižších nákladů na chlazení domácnosti. Co si budeme povídat, v létě je čím dál tím větší teplo. Jenže já nějak nevím, zda zvolit žaluzie nebo rolety. Líbí se mi třeba rolety Praha 8. Máte s nimi někdo zkušenost? Děkuji všem za odpovědi.

Reagovat
Anonymni 17.03.25

Já se pořád divím, že lidem tyhle dotazy stojí za to. Nechte si udělat projekt. Případně jsou databáze knih plné různých publikací, které vám poradí i s různými tabulkami a technologickými normami. Ale jestli si myslíte, že vám tady někdo udělá výpočet zadarmo, tak jste na špatné adrese, milý pane.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.