Diskuze

Pokojové rostliny

Sušení kytice z orchidejí

Aspera 20.07.10

Nevíte někdo, zda je možné usušit kytici z orchidejí? Pokud ano tak jak. Zatím mi tu krásně zdobí pokoj ve váze, ale co s ní časem.

Reagovat
jahulka 26.07.10

Radši než usušit, zkusila bych vylisovat. Sušení bych se bála, mohla by začít hnědnout, když tak pomalu ve stínu, říká se zavěsit květem dolů, ale zase aby neztratily tvar?

Reagovat
Anonymni 27.04.23

Já teď přemýšlím, jak by po usušení vypadala bílá růže . Dostala jsem krásný pugét k výročí a je mi líto ho pak jen tak vyhodit. Chtěla bych si ho nechat na památku. Jestli sušit růže nebo orchidej je podle mě jedno, musí to být stejný postup. Zkusila jsi to nakonec, nebo ne?

Reagovat
Anonymni 20.01.24

Kdybych tak mohla, tak bych si i u nás ve městě nechala přes rozvoz květin objednat a doručit nějaké květiny. Ale to je taková ta daň za to maloměsto. Je tady klid, ale ten je tak nějak zapříčiněný tím že se prostě občas stane že taková služba se zde neuchytí noo

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.