Diskuze

Zahradní stavby a nábytek

Tepelná čerpadla

Anonymni 28.03.22

Zdravím. Asi jste si všichni všimli jak se dnes všechno zdražuje, hlavně energie. Právě to mě donutilo začít uvažovat nad nějakým jiným druhem vytápění domu. No a zaujala mě tepelná čerpadla. Tady https://mastertherm.cz/…adlo/dotace/ jsem koukal, že se dnes dají vyřídit dokonce i dotace na tepelná čerpadla. Má s tím někdo zkušenost? Zajímalo by mě jak ten proces probíhá a jestli je to složité. Díky mockrát.

Reagovat
Anonymni 29.04.22

No, pokud přemýšlíte nad nějakým alternativním zdrojem tepla, tak bych možná zvážil i tuhá paliva. Já si právě během tohoto roku chci koupit krbová kamna a společně s nimi nový komín. Ty ceny plynu už mě začínají děsit, tak to chce mít nějaký zdroj tepla, u kterého člověk bude mít větší jistotu, že se jeho cena ze dne na den nezvedne. Tepelná čerpadla jsou taky super, ale bohužel je u nich opravdu vysoká počáteční investice.

Reagovat

Oblast Lednicko-valtického areálu návštěvníkům nabízí množství historických památek, malebné parky i krásné zahrady. Pojďte strávit dovolenou na Lednicko-valtický areál. Ubytovat se můžete v nejvíce navštěvovaných městech na stránkách ubytování Lednice nebo ubytování Valtice. Pokud před zahradami upřednostňujete přírodu a les, vyberte si chaty k pronájmu na okraji lesa v klidném a tichém prostředí. Dovolená v této lokalitě se vyplatí v každém ročním období a zvláště na podzim, kdy zde probíhají vinobraní.

Máte problém najít potřebné náčiní, když ho nejvíce potřebujete? Máte už dost nástrojů povalujících se bez ladu a skladu v dílně? Poradíme s pořízením vhodného kufru na nářadí.Ynaradi.cz.